Wullenhovenstraat 8 NIJKERK

**Gezien de enorme belangstelling voor deze woning kunnen wij geen bezichtigingsaanvragen meer inplannen**
Zoekt u een industrieel ingericht huis en bent u graag buiten? Dan is deze hoogwaardig afgewerkte tussenwoning met garage iets voor u! Dit huis beschikt over een zonnige tuin met veranda en buitenkeuken, twee lichtstraten en een industriële look. De ruime benedenverdieping heeft een unieke indeling: de keuken bevindt zich in het midden van de ruimte. Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over twee lichte slaapkamers en een badkamer. De garage grenst aan een binnenterrein. De woning bevindt zich nabij het treinstation en vele sportaccommodaties. Naast sportvoorzieningen zijn ook alle andere wenselijke voorzieningen binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, kinderopvang en gezondheidscentra. U bent binnen 10 minuten lopen in hartje Nijkerk. Vanaf Station Nijkerk bent u ook binnen 10 minuten in het centrum van Amersfoort. Met de auto eropuit? De A28 ligt vlakbij. Via deze snelweg bereikt u Harderwijk, Zwolle, Amersfoort en de A1.

Begane grond : U treedt het huis binnen in de hal met daarin de meterkast en trapopgang. Een industriële, houten schuifdeur geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is hoogwaardig afgewerkt met gladde plafonds en een tegelvloer. Het brede raam aan de voorzijde kijkt uit op de Wullenhovenstraat. U heeft de beschikking over een trapkast. Via een opening in de muur bereikt u de open keuken. De open keuken is ruim en licht door een lichtstraat en inbouwspots. U kunt bij de openslaande deuren richting achtertuin een grote eettafel met stoelen plaatsen. De moderne, donkere keuken is uitgerust met een houten werkblad en kookeiland met 4-pits gaskookplaat en roestvrijstalen afzuigkap. Aan de wand bevindt zich een keukengedeelte in hoekopstelling, dat via een opening in de muur uitzicht biedt op de woonkamer. De hoekkeuken is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Twee donkere openslaande deuren geven toegang tot het wasmachinehok. Via een industriële, houten schuifdeur komt u in een tweede hal, die toegang geeft tot een modern toilet met fonteintje.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich een overloop, twee slaapkamers en de badkamer. De lichtstraat, die in de overloop is geplaatst, zorgt voor extra veel lichtinval. U heeft de beschikking over een grote slaapkamer aan de voorzijde en een kleinere slaapkamer aan de achterzijde, beide voorzien van een fraaie vloer en verwarming. In de master bedroom bevinden zich twee brede raampartijen, in de kleinere slaapkamer één hoge raampartij over de volle lengte, wat de slaapkamers lekker licht maakt. De royale badkamer is prachtig, industrieel ingericht met een mooie afwisseling van kleuren en materialen: bakstenen wanden, tegelwanden en een fraaie vloer. U heeft de beschikking over een schitterend dubbel houten wastafelmeubel met unieke stenen waskommen, een spiegel met houten omlijsting, ruime inloopdouche met grote regendouche, groot ligbad, toilet, design radiator en raam. In het plafond zijn inbouwspots aanwezig.

U heeft de beschikking over een onderhoudsvrije tuin, gesitueerd op het westen; dat betekent veel middag- en avondzon! De tuin is volledig voorzien van grote tegels en wordt begrensd door een bakstenen muur en houten schutting. Achterin de tuin staat een prachtige, houten veranda van ca. 11 m², die perfect aansluit bij de woning. Deze is industrieel ingericht met een verhoogd tegelterras, donkere houten wand, betonnen wand en houten buitenkeuken. De veranda biedt een heerlijke plek om in de buitenlucht te vertoeven! Via een deur vanuit de veranda komt u in de garage van ca. 21 m². Deze beschikt aan de achterzijde over een garagedeur, die toegang geeft tot een binnenterrein.

• Hoogwaardig afgewerkt
• Industrieel ingericht