Wouter Blomstraat 7 Nijkerkerveen

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Op zoek naar een fijne, instapklare eengezinswoning met ruimte voor uw eigen zaak? Dan is dit uw kans! Deze grote hoekwoning met berging en hobbyruimte is als nieuw: vier jaar geleden zijn de benedenverdieping en zolder volledig gestript. Bij deze verbouwing is de woonkamer van een sfeervolle erker voorzien en is er beneden vloerverwarming gelegd, een nieuwe keuken geïnstalleerd en openslaande deuren naar de tuin gezet. U en uw gezin kunnen dit huis met vier riante slaapkamers, heerlijke tuin en hobbyruimte met kelder meteen betrekken.

De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt in Nijkerkerveen. De supermarkt en basisschool zijn op loopafstand. Met een kwartier fietsen bent u in Nijkerk, een gezellige stad met winkels, middelbare scholen, een gezondheidscentrum en een zwembad.

Indeling van de woning

Begane grond
U betreedt de woning via de hal met de meterkast, trapopgang en toiletruimte met fonteintje. De grote raampartijen maken van de riante woonkamer een lichte leefruimte met een sfeervolle open haard, trapkast en ruimte voor een eethoek aan de tuinzijde. In de woonkamer geven openslaande deuren toegang tot de tuin. Aan de achterzijde van de woning ligt de halfopen moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien: een vijfpits gasfornuis, koelkast, combi-oven, kokendwater kraan (Franke) en vaatwasser. De keuken beschikt over een deur naar de tuin.
Via de tuin of de aparte ingang aan de zijkant van het pand heeft u toegang tot de berging en of hobbyruimte. Deze ruimte wordt momenteel als fitnessruimte gebruikt, maar het verdere gebruik kunt u zelf invullen. De hobbyruimte gaat u binnen via een hal met meterkast, trap naar de kelder en toiletruimte met fonteintje. De hal geeft toegang tot een ruimte met kitchenette, de hobbyruimte en een ruime berging met keukenblok, die uitkomt op de tuin.

1e verdieping
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De ramen in de slaapkamers zijn voorzien van horren. In de slaapkamers ligt een nette laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een enkele wasbak, toilet, designradiator en zit-/stoomdouche.

2e verdieping
Op de tweede verdieping vindt u op de overloop de cv-opstelling en witgoedaansluiting. Via de overloop bereikt u de vierde slaapkamer. De ramen in deze slaapkamer zijn van horren voorzien en in de slaapkamer bieden knieschotten extra opbergruimte. Op deze verdieping ligt een lichte laminaatvloer.

Kelder
Onder de hobbyruimte bevindt zich een grote kelder die u van nog meer opslagruimte voorziet.

Buiten
In de op het zuidoosten gelegen tuin geniet u van de zon, maar zit u ook heerlijk onder de royale overkapping. De tuin heeft een achterom aan de zijkant. Via de tuin kunt u de berging en hobby ruimte met kelder direct bereiken.

Bijzonderheden
- Hoekwoning met berging/hobbyruimte en kelder
- Vier slaapkamers
- Vier jaar geleden grotendeels opgeknapt