Wittenburg 38 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk Paasbos staat deze verrassend ruime en goed onderhouden woning met vier slaapkamers. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een bijkeuken en een heerlijke serre. Veel woonwensen worden hier werkelijkheid: een badkamer met ligbad, houtkachel in de woonkamer, veel bergruimte en een onderhoudsvriendelijke tuin met een flinke berging en achterom. Het is maar een korte wandeling naar het treinstation van Nijkerk en het gezellige dorpscentrum. In de buurt zijn basisscholen, een supermarkt, sporthal Strijland en het mooie Stadspark waar je naar de eendjes kunt kijken. Via de N301 heb je een goede aansluiting op de snelweg A28 richting Amersfoort, Utrecht en de snelweg A1 richting Amsterdam en Apeldoorn.

De hal heeft een gezellige sfeer dankzij de lambrisering, de grijze tegelvloer en het stalraampje aan de kant van de keuken. Onder de trap is een bergkast en de nette toiletruimte heeft een wandcloset en wandtegels in een neutrale kleur. In de woonkamer ligt dezelfde grijze tegelvloer en bij het zitgedeelte is een schouw met houtkachel. Door de grote ramen aan de voor- en achterzijde valt veel licht naar binnen en de woonkamer heeft een mooie verdeling tussen het zit- en het eetgedeelte. De hoekopstelling in de keuken is in 2018 vernieuwd. In de onder- en bovenkasten is veel bergruimte en alle apparatuur is ingebouwd: een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, oven, magnetron en een koelkast. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. De bijkeuken heeft een brede kastwand; rechts daarvan is de toegang tot de lichte serre met een glazen schuifwand van meer dan 4 meter breed. In deze serre geniet je het hele jaar van de zon en het uitzicht op de tuin. Als laatste is er een houten bergkast, bereikbaar vanuit de tuin.

Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde zijn een babykamer en een tweepersoonsslaapkamer; aan de achterzijde is een tweepersoonsslaapkamer met een op maat gemaakte garderobekast voorzien van schuifdeuren.
De wanden in de badkamer zijn geheel betegeld en het plafond heeft inbouwverlichting. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, tweede toilet, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Dankzij de dakkapel aan de achterzijde is de ruimte op de tweede verdieping flink vergroot. Op de overloop hangt de cv-ketel en staat de wasdroger; de vierde slaapkamer heeft maar liefst vier bergkasten. Op de hele verdieping is bergruimte gemaakt in de schuinten van het dak; ideaal voor de vakantiespullen en de kerstdecoratie.

De achtertuin is geheel bestraat en ligt op het zuidoosten. Er is een verhoogde plantenbak gemaakt en achterin de tuin is een stenen berging met een grote bergzolder en een overkapping. Via de deur in de overkapping is de gezamenlijke achterom te bereiken. Het voortuintje van deze woning is geheel bestraat en kun je naar eigen smaak aankleden met bloemen en planten in potten.

- De gevels zijn in 2009 gereinigd en opnieuw gevoegd;
- Platte dakbedekking van de uitbouw dateert van 2013, het dak van de berging van 2006;
- Buitenschilderwerk begane grond is in 2017 gedaan;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha Calenta, 2010);
- Vernieuwde elektrische installatie;
- De serre is in 2010 gebouwd.

Verkocht onder voorbehoud

Tussenwoning
dwarskap
pannen, bitumineuze dakbedekking