Wittenburg 17 - 2 Nijkerk

Ben je op zoek naar een appartement in Nijkerk, vlakbij het centrum en het treinstation? Dit appartement op de derde verdieping heeft veel lichtinval en een balkon op het zonnige zuiden. Aan de voor- en achterzijde kijk je uit op de toppen van de bomen en parkeren kan voor het gebouw. Ook heb je een berging voor de fiets, gelegen op de begane grond. Het is nog geen 5 minuten lopen naar het trein-/busstation, het Stadspark en het gezellige centrum. Met de auto ben je in korte tijd op de N301 en de Amersfoortseweg; deze wegen hebben een goede aansluiting op de A28 en de A1. Nijkerk heeft vele voorzieningen; scholen, cultuur, sport en prachtige natuur.

Appartementengebouw:
Op de begane grond is de gezamenlijke entree waar je met de trap naar de bovengelegen verdiepingen kunt lopen. Op de begane grond heb je de beschikking over een berging, voorzien van elektra.

Appartement:
Het appartement heeft een ruime hal met de meterkast, een bergkast en laminaat op de vloer. Deze vloer ligt in nagenoeg het hele appartement (woonkamer, keuken, hal en beide slaapkamers). De wanden zijn voorzien van spachelputz en in een lichte kleur geschilderd. De woonkamer is een gezellige leefruimte met een schouw (niet in gebruik), mooie kleuren op de muren en een deur naar het balkon. Hier heb je niet alleen mooi uitzicht maar ook veel privacy en lichtinval. Er is genoeg ruimte voor een zithoek, tv-kast en een eettafel. Naast de woonkamer is de dichte keuken, voorzien van een wandopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. De vaste kast biedt praktische bergruimte en in de keuken is genoeg ruimte voor een (servies)kast. In de keuken is een deur naar het balkon.
Dit leuke appartement heeft twee slaapkamers; een mooie tweepersoonskamer en de tweede kamer is ingericht als kinderkamer. Deze slaapkamer heeft een vaste (garderobe)kast.
De badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel en de aansluitingen van de wasmachine en droger. Het toilet zit in een aparte ruimte, te bereiken vanuit de hal. De wanden in de badkamer en toiletruimte zijn geheel betegeld in lichte, neutrale kleuren.

Vanuit de woonkamer en de keuken is het balkon te bereiken, voorzien van houten terrastegels en een vaste kast. De balustrade is verhoogd; dit is op een eenvoudige manier weer te verwijderen.

- Het appartementengebouw is voorzien van dakisolatie;
- Het buitenschilderwerk is in 2017 gedaan;
- De houten kozijnen zijn voorzien van enkel glas;
- Verwarming via blokverwarming (voorschotbetaling verwarming via servicekosten);
- Servicekosten € 96,75 per maand;
- Energielabel F.