Wittenburg 157 Nijkerk

Deze woning is onder bod

Zoekt u een ruime hoekwoning met een vrij uitzicht en groen rondom? Dan wilt u deze niet missen.
Deze hoekwoning heeft een doorzonwoonkamer die volop privacy biedt. De halfopen woonkeuken is riant en licht.
Met maar liefst vijf slaapkamers biedt de woning ruimte en wooncomfort aan het hele gezin. De achtertuin is ingericht met een grote stenen schuur, een overdekt terras en achterom.
Ook in de zonnige voortuin is een terras mogelijk. Deze hoekwoning bevindt zich in een kindvriendelijk en autoluw hofje. Tegenover de woning bevindt zich een plantsoen met speeltuin en achter de woning loopt een wandelpad. Op loopafstand vindt u een winkelcentrum met diverse winkels als een supermarkt en een bakker. Eveneens op loop-/fietsafstand vindt u scholen, het treinstation, het gezellige centrum van Nijkerk en sportvelden. De uitvalsweg N301 bereikt u in enkele minuten waardoor de woning goed bereikbaar is.

Indeling van de woning
U betreedt de woning via de hal met garderobe. Deze geeft toegang tot de betegelde toiletruimte met fontein, de trapopgang en de woonkamer.
De lichte doorzonwoonkamer is voorzien van een nette vloer. Aan de voorzijde bevindt zich de zithoek. Zonder overburen geniet u hier van een vrij uitzicht. Halverwege de ruimte vindt u de trapkast. Aan de achterzijde van de woning is er ruimte voor een eettafel die aan zeker zes personen plaats biedt. Ook is een tweede zitje mogelijk.
In open verbinding met de woonkamer bevindt zich de halfopen woonkeuken. Dit riante vertrek heeft een deur naar de achtertuin. Het vertrek biedt de mogelijkheid voor een tweede eethoek en is voorzien van een langwerpig keukenmeubel en een apparaten-/opbergwand. De moderne keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat met afzuigkap. Met veel ruimte en licht is dit een keuken die uitnodigt tot eten, koken en leven.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Gelegen op het zuidwesten, is het een zonnig vertrek. U vindt er volop ruimte voor een garderobekast. De tweede en derde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Beide zien uit op de achtertuin. De vierde slaapkamer bevindt zich boven de woonkeuken. Dit is een ruim en knus vertrek met een schuin plafond met dakraam aan de achterzijde van de woning. De eigentijdse badkamer is geheel betegeld.
Hooggeplaatste ramen en subtiele inbouwspotverlichting voorzien in licht. U vindt er een douche, ligbad, wastafel met meubel, toilet en ruimte voor een opbergmeubel.

2e verdieping:
Op de ruime voorzolder vindt u de cv-installatie en de toegang tot de vijfde slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van een dakraam aan de achterzijde van de woning.

Buiten:
De grote voortuin is grotendeels bestraat en daarmee onderhoudsarm. Gelegen op het zuidwesten, maakt dit bovendien een fijn zitje mogelijk. Het geheel wordt omzoomd door een heg.
U betreedt de achtertuin via de woonkeuken. Direct aan uw linkerhand, bevindt zich het achterom, waarmee de woning ook vanaf de achterzijde goed bereikbaar is. De grote tuin is deels bestraat. Het terras nodigt uit tot relaxen. De rest van de inrichting bestaat uit een gazon, een border, de riante stenen berging en een mooi, overdekt terras. Dit overdekte terras biedt volop beschutting zodat u er ook met minder weer heerlijk van het buitenzijn geniet. Het geheel wordt omzoomd door schuttingen en muur.

• Hoekwoning
• Veel groen en privacy rondom
• 5 slaapkamers
• Doorzonwoonkamer