Vlinderlaan 74 Nijkerk

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Deze uitgebouwde hoekwoning staat op een fantastische plek in deze waterrijke, kindvriendelijke woonwijk. Aan twee zijden wordt de woning omsloten door groen waardoor je in de tuin optimale privacy hebt. De woning heeft een ruime woonkamer, sfeervolle keuken, drie (voorheen vier) slaapkamers en een nette badkamer. De architectuur van de woningen in de wijk is geïnspireerd op de jaren ’30 met meerkleurig metselwerk en brede dakoverstekken.
In de rustige straat is volop parkeergelegenheid en vele voorzieningen zijn op loopafstand gelegen: basis- en middelbaar onderwijs, een supermarkt, gezondheidscentrum en sporthal Corlaer. Op iets meer dan 2 kilometer fietsen is het gezellige centrum van Nijkerk en binnen 5 minuten rij je de A28 richting Utrecht/Amersfoort en Harderwijk/Zwolle op. In de buurt is een bushalte en het treinstation van Nijkerk is slechts 10 minuten fietsen.

Deze mooie hoekwoning heeft een overdekte entree die toegang geeft tot de ruime hal. Het spachtelputz op de muren, de mooie binnendeur naar de woonkamer en de vinyl vloer met houtlook zorgen voor de juiste sfeer. Rechts in de hal zijn de meterkast, toiletruimte met fonteintje en een diepe bergkast onder de trap.
De tuingerichte woonkamer heeft een uitbouw aan de achterzijde, grote ramen en een huiselijke sfeer. Achter de deur is de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer is ingedeeld met een ruime zithoek en een eethoek.
De halfopen keuken past perfect in de sfeer van deze woning en heeft een hoekopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi-oven. In de keuken ligt een antracietkleurige tegelvloer en er is ruimte genoeg voor een buffet-/servieskast.

Vanaf de overloop zijn twee (voorheen drie) slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer met een dakkapel en een op maat gemaakte garderobekast van bijna 2 meter breed. Aan de voorzijde is de tweede kamer, in gebruik als kinderkamer. Op beide slaapkamers en de overloop ligt een hoogpolig, donkerbruin tapijt.
De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafelmeubel. De wanden en vloer zijn geheel betegeld in een warme kleurencombinatie.

Via een vaste trap te bereiken overloop met de cv-ketel, mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Aansluitend is de derde slaapkamer met een hoge nok, speelse schuine dakvlakken en een groot raam in de zijgevel. Op deze verdieping ligt hetzelfde donkerbruine tapijt als op de eerste verdieping.

Dankzij de hoekligging met nagenoeg geen omliggende bebouwing geniet je in de achtertuin de hele dag van de zon. De houten schuttingen zorgen voor privacy en via de houten poort is de gemeenschappelijke achterom te bereiken. Er is geen tuinonderhoud; deze achtertuin is geheel bestraat met mooie klinkers. De houten berging en de overkapping bieden veel praktische bergruimte. De voortuin is ingedeeld met twee leibomen, een buxushaag en diverse lage beplanting.

- De woning heeft energielabel A dankzij goede dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Het buitenschilderwerk is in de periode 2016-2018 gedaan;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Intergas, 2008);
- Diepe uitbouw en een dakkapel aan de achterzijde.

Beschikbaar

Hoekwoning