Vlinderlaan 38 Nijkerk

Vraagprijs € 599.500 k.k.

Uniek, uniek en uniek. Deze halfvrijstaande woning aan de Vlinderlaan kun je niet vergelijken met andere woningen in deze buurt. Achter de sfeervolle jaren ’30 gevel gaat een fantastische woning verscholen met alle denkbare luxe en een geheel eigen sfeer waar je op slag verliefd op wordt. De stijlvolle woonkamer met luxe keuken, vier ruime slaapkamers, een inloopkast, compleet ingerichte badkamer met whirlpool maakt de woning compleet. Buiten kan er volop worden genoten van de onderhoudsvrije aangelegde tuin met een hoogwaardig aangebouwde veranda. Dit is meer dan een huis; dit is een plek waar je iedere dag voor 100% gaat genieten.
In de rustige straat is volop parkeergelegenheid en vele voorzieningen zijn op loopafstand gelegen: basis- en middelbaar onderwijs, een supermarkt, gezondheidscentrum en sporthal Corlaer. Op iets meer dan 2 kilometer fietsen is het gezellige centrum van Nijkerk en binnen 5 minuten rij je de A28 richting Utrecht/Amersfoort en Harderwijk/Zwolle op. In de buurt is een bushalte en het treinstation van Nijkerk is slechts 10 minuten fietsen.

Via de oprit loop je naar de voordeur van deze stijlvolle woning. Het gestucte plafond met inbouwverlichting, het stucwerk op de muren en de zwarte paneeldeuren met bijpassend deurbeslag vormen een prachtige combinatie met de vinylvloer. De gehele benedenverdieping incl. garage is voorzien van vloerverwarming. Dit is de ultieme woning met hedendaagse isolatie gecombineerd met de sfeer van begin 20e eeuw. Vanuit de hal zijn de toiletruimte met fonteintje, de meterkast en de woonkamer te bereiken.
De woonkamer is maar liefst 11 meter diep, heeft een brede erker aan de voorzijde en aan de achterzijde zijn een lichtkoepel en openslaande tuindeuren. Ook hier zie je een mooie compositie van kleuren en materialen die zorgen voor een verpletterende indruk. Er is meer dan voldoende ruimte voor een grote zithoek, een servieskast, tv-meubel en een grote eettafel.
Via het eetgedeelte is de keuken te bereiken, voorzien van een U-opstelling van hoge kwaliteit. Het dikke granieten werkblad met spatrand toont karakter en blikvanger is het Smeg gasfornuis, voorzien van een brede oven. Verder zijn in deze keuken een vaatwasser, koelkast, stoomoven (2020), koffiemachine (2020) en een combioven (2020). Dit is de ultieme keuken voor kookliefhebbers!
Rechts van de woning is de aangebouwde garage met een sectionaaldeur aan de voorzijde en een deur naar de achtertuin. Dit is een prima plek voor een (klassieke) auto, motor, fiets en de werkbank met gereedschap.

Vanaf de overloop zijn twee (voorheen drie) slaapkamers en de badkamer te bereiken. Op nagenoeg de hele verdieping ligt zwart tapijt op de vloer en de wanden zijn grotendeels voorzien van stucwerk.
Aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer met een directe toegang tot de prachtige inloopkast en een muur met trendy patroonbehang. Hier ervaar je het gevoel van een luxe hotelsuite met een algehele afwerking van zeer hoog niveau. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde en maar liefst 6 meter breed; ruim genoeg voor een bureau, garderobekast en een tweepersoonsbed.
Open de deur naar de badkamer en proef de sfeer, gecombineerd met luxe. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur en op de vloer liggen vierkante, grijze tegels. Deze tegel vind je ook op de zijwand van de whirlpool en verder is deze badkamer ingedeeld met een tweede toilet en een dubbele wastafel.

Dankzij de brede dakkapellen aan de voor- en achterzijde heeft deze fantastische woning een volwaardige zolderverdieping met een luxe afwerking waarbij mooie materialen zijn gebruikt. De overloop heeft twee ramen en biedt ruimte voor een werk-/studeerplek. Verder zijn er een wasruimte/berging, een bergzolder in de nok en twee mooie slaapkamers. Op de overloop en in de wasruimte ligt vinyl op de vloer en op beide slaapkamers ligt hetzelfde tapijt als op de eerste verdieping. Hiermee heeft deze woning vier ruime slaapkamer boordevol sfeer… dat wordt moeilijk kiezen.

Aan de achterzijde van de woning is een hoogwaardig ruim opgezette veranda met terrasverwarming gebouwd. De aangrenzende achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met houten schuttingen, sierbestrating en grote borders welke zijn bedekt met grind. Er is een kwartrond terras in de rechterhoek gemaakt en drie bolvormige bomen zorgen voor een stuk beschutting ten opzichte van de zon.

- Uitstekend geïsoleerde woning met energielabel A;
- De veranda (ca. 8 x 3.80 meter) is in 2011 gebouwd;
- Dakkapellen aan de voor- en achterzijde (2009)l
- Hardhouten kozijnen met HR-glas;
- Het buitenschilderwerk is in 2019 gedaan;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Intergas, 2008);
- Vloerverwarming op de begane grond en in de garage/berging.

Beschikbaar

Eengezinswoning