Een verzekering wordt soms gezien als 'simple risk' product. Maar is dit ook zo?
Natuurlijk kunt u zelf een verzekering vergelijken op het internet. Maar wat zijn dan de voorwaarden? Wat gebeurt er bij een onverhoopte schade, is dan wel alles (goed) verzekerd? Dat is immers de reden waarom u een verzekering afsluit.

Wie staat u bij in de afwikkeling indien u een schade heeft en wie komt op voor uw belangen? Bij een schadebehandeling blijkt vaak dat de voorwaarden van een verzekering gecompliceerder zijn dan de vergelijkingssite doet voorkomen. Uiteraard is een scherpe premie een belangrijk aspect, maar de voorwaarden zijn zeker zo belangrijk! Dit merkt u echter pas bij een schade.

Onze missie: uw risico’s inventariseren, analyseren en vervolgens vertalen in een heldere, begrijpelijke verzekeringsoplossing, waarbij rekening gehouden wordt met de verzekeringsvoorwaarden en de premie.

Onze uitvoering: in een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw risico’s en uw risicobereidheid. Wij bieden u een breed pakket van kennis, zorg en service, in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen, waarbij onze professionele en betrokken werkwijze en dienstverlening dagelijks door u wordt ervaren.

Wij zien het als onze ultieme uitdaging u met onze kennis en kunde duurzaam en ongebonden te begeleiden in de realisatie en bewaking van een succesvolle financiële levensloop.

In alles wat wij doen, streven wij met passie voor ons vak, en met oog voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, - naar een excellente en persoonlijke dienstverlening die u als een warme deken zult ervaren.

Door net even anders te denken en handelen en door op onze eigen wijze voor u te zorgen kunnen we u de meest ideale ondersteuning bieden. Daar zijn we van overtuigd.

Wij doen dit vervolgens door gewoon vanuit onze natuur, eerlijk en oprecht dagelijks met ons team voor u klaar te staan.

Waarom Van Wijnen voor uw verzekering

Ons team is goed opgeleid en iedere adviseur beschikt over de wettelijk verplichte WFT diploma’s, WFT basis, WFT schade particulier, WFT schade zakelijk, WFT inkomen, WFT vermogen.

Wij kunnen onafhankelijk adviseren en kunnen daarbij vrijwel iedere verzekeraar aanbieden.

Wij maken risico’s bespreekbaar en inzichtelijk, zodat u op basis van onze advisering kunt bepalen wat wel en niet acceptabel is in uw situatie.