Veenslagenweg 53 Hoevelaken

Ruim en rustig wonen in een kindvriendelijke wijk? Wellicht is deze gezinswoning met vier slaapkamers iets voor u. De tussenwoning is keurig onderhouden en afgewerkt met o.a. een pvc vloer, vloerverwarming op de begane grond, strak geschilderde wanden, een open keuken en een comfortabele badkamer, zodat u zonder veel moeite kunt intrekken. Naast alle ruimte binnenshuis beschikt deze woning over een ruime voortuin, grenzend aan een voetpad en een groenstrook. De achtertuin op het westen is volledig bestraat, heerlijk zonnig tot laat op de dag en grenst aan een speeltuin.

U woont in een rustige, kindvriendelijke en groene wijk, op loopafstand van alle voorzieningen. O.a. sportvelden, kinderopvang, scholen en het centrum zijn gemakkelijk lopend of per fiets bereikbaar, evenals NS-station Hoevelaken. Hoevelaken is een dorp vallend onder de gemeente Nijkerk, en ligt op ca. 25 minuten fietsen van zowel Nijkerk als het centrum van Amersfoort. Hier vindt u o.a. (film)theaters, vele winkels en speciaalzaken en een groot aanbod aan cafés, restaurants en terrassen. Via de nabijgelegen A1 en A28 rijdt u in korte tijd naar steden als Amsterdam, Hilversum, Arnhem en Almere.

U komt binnen via de hal met nette toiletruimte, garderobe, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens bereikt u de tuingerichte woonkamer, ruim en licht door grote raampartijen aan voor- en achterzijde. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de tuin. Daarnaast vindt u hier een grote trapkast met alle ruimte voor voorraden en opslag. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een nette open keuken, uitgerust met een L-vormig keukenblok. Door deze opstelling bent u, wanneer u staat te koken, nooit ver van het gezelschap verwijderd. Inbouwapparatuur betreft een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Aan de tuinzijde bevindt zich een ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen. De hal, woonkamer, keuken en bijkeuken zijn allen voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Via de overloop bereikt u drie ruime slaapkamers, allen met een nette laminaatvloer, goed afgewerkte wanden en grote raampartijen. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met badkamermeubel met kastruimte en enkele wastafel, een toilet, douchecabine en heerlijk ligbad onder het dakraam.

2e verdieping:
De overloop biedt bergruimte en herbergt de cv-installatie. De naastgelegen kamer is prettig ruim en afgewerkt met een nette laminaatvloer evenals een brede dakkapel voor extra licht en ruimte. De knieschotten bieden de nodige opbergmogelijkheden.

Buiten:
De ruime voortuin op het oosten is volledig betegeld en grenzend aan een trottoir en groenstrook. De achtertuin is gesitueerd op het westen, zodat u er ’s zomers tot laat op de avond van de zon kunt genieten. Er is ruimte voor verschillende zitjes en aan weerszijden vindt u borders met veel plaats voor groen. De tuin is omheind middels een schutting met achterom. Grenzend aan de woning bevindt zich een ruime berging.

De bijzonderheden van deze woning
- Tussenwoning
- Vier slaapkamers
- Open keuken