Veenerf 8 Nijkerkerveen

In nieuwbouwproject ’t Veenerf’ uit 2016 krijg jij de kans om de eigenaar te worden van deze uitstekend onderhouden tussenwoning met een diepe achtertuin, drie slaapkamers en een grote zolderruimte. Aan de voorzijde kijk je uit op het speelpleintje en de achterliggende bebouwing is meer dan 60 meter verderop; volop vrijheid dus.
Hier woon je in het buitengebied van Nijkerkerveen, dichtbij de Schoolstraat die de verbinding vormt met Zwartebroek. De dorpskern van Nijkerkerveen is nog geen 900 meter fietsen en Hoevelaken is nog geen 3 kilometer verderop gelegen. Hiermee zijn supermarkten, winkels, horeca en onderwijs binnen handbereik. Knooppunt Hoevelaken (A1/A28), Amersfoort en Utrecht maken Nijkerkerveen tot een strategische plek om te wonen als je in een van deze steden werkzaam bent.

De hal is een mooie ontvangstruimte met aan de rechterzijde de meterkast en de toiletruimte met fonteintje. De tegelvloer met vloerverwarming ligt niet alleen in de hal maar ook in de woonkamer en keuken.
We vervolgen onze weg naar de woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en een praktische bergkast onder de trap. De trap is bekleed met tapijt in een warme bruintint en de wanden in de woonkamer zijn in een lichte kleur geschilderd. Aan de tuinzijde is het zitgedeelte en bij de doorloop naar de keuken staat de eettafel.
De open keuken heeft een dubbele wandopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, een afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, vriezer en een koelkast. Door het hoge raam in de keuken kijk je naar de voortuin, de rustige straat en het speelveldje.

Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde en heeft twee grote dakramen. De slaapkamers aan de voorzijde zijn nu in gebruik als kleedkamer en werkkamer. Op alle slaapkamers en de overloop ligt een mooie laminaatvloer.
De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet en een dubbele wastafel. De rechte wanden zijn geheel betegeld en dankzij het grote dakraam is het aangenaam licht in de badkamer.

Via een vaste trap te bereiken zolderruimte met een dakraam aan de achterzijde en bergruimte in de schuinten van het dak. In de hoek van deze ruimte hangt de cv-ketel en zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur. Met het plaatsen van een wand kun je op een eenvoudige wijze een extra slaapkamer realiseren; de laminaatvloer ligt er al en de rechte wanden zijn reeds geschilderd.

Het pad met bestrating vormt de verbinding tussen de openbare weg en de voordeur. Ook staat er een beukenhaag en in de borders staan diverse lage planten.
Achter de woning ligt een diepe achtertuin op het noordoosten. Houten schuttingen zorgen voor privacy en de tuin heeft twee grote terrassen. Tussen de terrassen zijn twee borders met beplanting en achterin de tuin is een dubbele berging. Rechts van de berging is een poort naar de achterom; ideaal voor de fiets.

- Uitstekend geïsoleerde woning met energielabel A;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (2016);
- De tweede berging is in 2019 gebouwd;
- Vier zonnepanelen op het dakvlak aan de voorzijde;
- Mogelijkheid voor een vierde slaapkamer;
- Diepe achtertuin op het noordoosten.

Tussenwoning
dwarskap
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat