Van Slootenstraat 8 Nijkerk

Gelegen in een rustige woonwijk op korte afstand van het centrum vindt u deze royale gezinswoning met vier slaapkamers, riante praktijkruimte en veel bergruimte op zolder. De ruimtelijke vertrekken maken dat deze helft van een dubbel woonhuis een luxe en comfortabele uitstraling heeft, energielabel A maakt dat het ook zo aanvoelt. De zonnige tuin is gelegen op het westen, waardoor u er tot laat in de avond van de zon kunt genieten.

De woning is gelegen in een groene, kindvriendelijke en veilige omgeving met veel speelmogelijkheden in de buurt. In de directe omgeving vindt u alle mogelijke voorzieningen en de uitvalswegen N301 en A28 zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Kortom: deze bijzonder lichte woning is een heerlijke uitvalsbasis voor een levendig gezin.

Indeling van de woning

U betreedt de woning via een lange entreehal met meterkast, garderobe, nette toiletruimte, toegang tot een berging en trappenhuis naar de eerste en tweede etage. De riante living is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer. Hoge raampartijen aan noord-, oost en westzijde maken het vertrek zeer zonnig en ruimtelijk. Aan de tuinzijde vindt u de open keuken welke is uitgerust met een vijfpits gascomfort, combi-oven, roestvrijstalen afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Via een schuifpui heeft u toegang tot de tuin, waardoor u 's zomers gemakkelijk een grote extra leefruimte creëert.
Naast de woning is een royale kantoor-, praktijk- of atelierruimte aangebouwd, welke bereikt kan worden via zowel de tuin- als de voorzijde. Hier vindt u een nette lichte laminaatvloer en een grote raampartij op het oosten.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u drie goed bemeten slaapkamers, allen voorzien van draai-/kiepramen, een nette laminaatvloer en hoge plafonds. De geheel betegelde badkamer is heerlijk licht en beschikt over mechanische ventilatie, twee wastafels met verlichte spiegels, wandcloset, douchecabine met glazen wanden en een riant ligbad.

2e verdieping:
De overloop biedt middels knieschotten veel bergruimte, maar is ook door een dakraam en knusse hoekjes ook zeer geschikt als speelruimte. Verder vindt u hier de Intergas cv-installatie uit 2018. De naastgelegen L-vormige kamer is eveneens voorzien van knieschotten en een groot dakraam en is daardoor een prettige werk- of slaapkamer.

Buiten:
De onderhoudsarme tuin is gelegen op het westen, waardoor u van de middag tot laat in de avond beschikt over zon- en schaduwplekken. Een hoge heg zorgt voor privacy. Achterin de tuin bevindt zich een veranda met voldoende ruimte voor een lekkere loungeset. Aaneengesloten bevindt zich een ruime berging met dubbele schuifdeuren.

Bijzonderheden
- Zeer ruimtelijke indeling
- Hoge raampartijen voor veel daglicht
- Vier goed bemeten slaapkamers