Van Oldenbarneveltstraat 523 NIJKERK

Op zoek naar een licht 3-kamerappartement met een moderne en strakke afwerking en een heerlijk balkon? Dan wilt u deze zeker bezichtigen!
Dit eigentijdse appartement is netjes onderhouden en beschikt over een transparante en lichte inrichting. De open hal loopt door in de lichte woonkamer, die grenst aan de open keuken. Het uitzicht is heerlijk groen en vanuit de woonkamer loopt u zo het overdekte balkon op. De moderne keuken en badkamer bieden veel wooncomfort. Met twee slaapkamers biedt het appartement bovendien veel mogelijkheden. Met een lift en een berging in de onderbouw, is dit een heerlijk appartement.
Het appartementencomplex wordt omgeven door groen en ligt in een rustige en kindvriendelijke wijk. Direct voor het appartement bevindt zich een speeltuin en een supermarkt welke zich bevindt op loopafstand. Sportvelden, het treinstation en het gezellige centrum van Nijkerk, bevinden zich op fietsafstand. Uitvalsweg N301 bereikt u in enkele autominuten, waarna ook de A28 of N301 eenvoudig bereikbaar zijn.

Indeling van de woning

Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellenplateau.
Toegang tot de eigen berging.

Derde verdieping:
Via de galerij betreedt u de hal met garderobe. Direct valt op hoe de lichte vloer en strakke wanden een rustig en transparant effect geven. De hal staat in open verbinding met de woonkamer. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het vertrek is voorzien van een grote raampartij die een heerlijk uitzicht op het openbaar groen biedt. Ook bevindt zich hier de deur naar het balkon. In het lichte vertrek is plaats voor een riante zithoek en een eetkamertafel die aan zeker zes personen plaats biedt.

Aangrenzend bevindt zich de open keuken. Omdat zowel de hal als de keuken in open verbinding staan, verleent dit het appartement een ruimtelijke sfeer. De keuken is voorzien van een raam dat uitziet op de galerij. De inrichting bestaat uit een modern keukenmeubel in hoekopstelling met een apparaten-/kastenwand. U vindt er allerhande inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat met afzuigkap, een oven en vaatwasser. Fraaie dubbele binnendeuren van glas en een zwarte roedeverdeling, geven toegang tot de hal die naar de andere vertrekken leidt. Ook heeft u hier toegang tot een handige vaste kast en de meterkast. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Een raampartij biedt veel daglicht en een vrij uitzicht op het groen. Een deur geeft toegang tot het balkon dat ook via de woonkamer bereikbaar is. In deze slaapkamer is er tevens ruimte voor een grote garderobekast. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Een net vertrek met een raampartij. De separate toiletruimte is geheel betegeld en uitgerust met een fontein. De geheel betegelde badkamer heeft een strakke en moderne inrichting. U vindt er een wastafel met meubel en een inloopdouche met regenkopdouche. Ook bevindt zich hier de witgoedaansluiting en de cv-installatie.

Balkon:
Het balkon is bereikbaar via zowel de woon- als de slaapkamer. Het gedeelte voor de slaapkamer biedt ruimte aan een fijn zitje. Omdat de buitenruimte overdekt is, zit u hier bij ieder weertype aangenaam beschut. Gelegen op de derde verdieping, is het uitzicht prettig en groen. Op de vloer liggen vlonders en de schotten op de grens naar de buren, voorzien in privacy.

• 3-kamerappatement

glasvezel kabel, lift

dubbel glas
blokverwarming