Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Van der Zaaghof 18 Nijkerk

Verkocht onder voorbehoud

Op zoek naar een gelijkvloerse en toekomstbestendige woning? Op wandelafstand van het Centrum, vindt u dit driekamerappartement in nette staat. De woning biedt plaats aan een woonkamer met ruime open keuken, twee slaapkamers en een riant overdekt balkon. Alle vertrekken zijn afgewerkt met vloerbedekking.
Dit appartementencomplex is gesitueerd aan de westzijde van Nijkerk, op ca. 800 meter van het gezellige centrum. Hier vindt u diverse winkels, horeca en terrassen. Ook de supermarkten, een bibliotheek en openbaar vervoer bevinden zich in de buurt. Nijkerk ligt centraal in Nederland, zodat u via de A28 gemakkelijk toegang heeft tot zowel grote steden.

Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen en centrale hal met lift.

Appartement:
U betreedt de woning via de hal met meterkast, gangkast, garderobe en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en heerlijk licht door grote raampartijen aan de westzijde. Ook aan de balustradezijde bevinden zich (geblindeerde) vensters. Een openslaande deur in de woonkamer geeft toegang tot het balkon op het westen. Door de indeling kan de ruimte makkelijk worden verdeeld in een zit- en eethoek. De open keuken wordt door een halfhoge wand gescheiden van de woonkamer. U vindt hier een L-vormig keukenmeubel met kunststof werkblad in houtmotief. Inbouwapparatuur betreft een vierpits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vriezer.
Via de hal bereikt u de beide slaapkamers, elk gelegen aan de balkonzijde. De kamers zijn uitgerust met vloerbedekking, behangen wanden, radiatoren en grote raampartijen met openslaande ramen. Aan de balustradezijde treft u de volledig betegelde badkamer met radiator, verhoogd toilet, wastafel, douche en witgoedaansluitingen.

Buiten:
Het balkon is gesitueerd op het westen, zodat u van de middag tot laat op de avond van de zon kunt genieten. Doordat de buitenruimte overdekt is zit u hier ook bij regenachtig weer prettig droog. Een zonnescherm houdt de felle zon buiten. In mei ’21 staat vernieuwing van het buitenschilderwerk door een professioneel bedrijf gepland.

Bijzonderheden
• Driekamerappartement
• Eerste verdieping
• Groot balkon op het westen
• Verwarmd middels centraal WKK (WarmteKrachtKoppelingsysteem)
• Actieve en professioneel bestuurde VvE
• Fijne locatie
• Vrij parkeren
• Servicekosten: 140,- p.m.
• Perceeloppervlakte: 72 m²
• Balkon: 6 m2
• Externe bergruimte: 7 m2
• Bouwjaar: 1999