Tijgervlinder 8 Nijkerk

Deze woning is onder bod

Deze moderne woning staat in het deelgebied De Terrassen van de woonwijk Corlaer en voldoet aan veel woonwensen. De tegelvloer met vloerverwarming op de begane grond is in 2016 gelegd en de diepe, onderhoudsvriendelijke achtertuin is een fijne plek om buiten te zitten. Boven zijn twee ruime slaapkamers, een nette badkamer en een flinke bergzolder. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en de woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin.

Vanuit de achtertuin loop je naar een parkeerplaats, speelgelegenheid voor de kinderen is aan de voorzijde van de woning gelegen. Op loopafstand zijn een Boni supermarkt, medische centrum, diverse basisscholen, het Corlaer College, een praktijkschool en kinderopvang. Op minder dan 1,5 kilometer zijn de op- en afrit van de A28 (afslag Amersfoort-Noord) en bus 101 zorgt voor een goede verbinding met Amersfoort Schothorst, Harderwijk en het treinstation van Nijkerk.

Via de voortuin kom je bij de entree van deze instapklare, sfeervolle woning. Vanuit de hal zijn de keuken, meterkast en de strakke toiletruimte met fonteintje te bereiken. De tegelvloer in de hal is voorzien van vloerverwarming; deze trendy vloerafwerking vind je ook in de keuken en woonkamer.

Aan de voorzijde is de open keuken, voorzien van een hoekopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. De diepe kast onder de trap is een praktische berg-/provisieruimte en de muren naast de deur naar de hal zijn afgewerkt met hout; een mooi detail in deze moderne woning.

De tuingerichte woonkamer heeft veel sfeer en een mooie verdeling tussen het zit- en het eetgedeelte. Openslaande deuren geven toegang tot de tuin en door de grote ramen valt veel daglicht naar binnen. De wanden zijn geschilderd in een lichte kleur, deels met een donkergrijze lambrisering als accent.

Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers, de badkamer en een bergkast te bereiken. Beide slaapkamers zijn 4,50 meter breed en groot genoeg om te gebruiken als tweepersoonskamers. Op beide slaapkamers en de overloop ligt een hoog kwaliteit laminaatvloer met mooi houtpatroon.
De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafel met spiegel en planchet. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur en op de vloer liggen vierkante, grijze tegels.

Via een vlizotrap is de grote bergzolder te bereiken.

De voortuin is geheel bestraat en heeft aan de straatzijde een lage haag die in de komende jaren zal groeien tot een strakke, volle haag. De achtertuin is een gezellige plek waar je zowel in de zon als schaduw kunt zitten. De tuin geheel bestraat in een groot formaat tegel en de erfafscheiding bestaat uit houten schuttingen. De houten berging is ruim genoeg voor meerdere fietsen en via de poort kom je op het achtergelegen parkeerterrein met speelgelegenheid voor de kinderen.

– De woning heeft dak-, spouwmuur- en begane grondvloerisolatie (energielabel A);
– Hardhouten kozijnen voorzien van HR++ glas;
– Het buitenschilderwerk is in 2016 gedaan (m.u.v. dakoverstek);
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Intergas HRE compact, 2008);
– Begane grondvloer voorzien van tegels en vloerverwarming (2016).

Onder bod

Tussenwoning

wastafel, douche, toilet
glasvezel kabel, mechanische ventilatie