Synagogepad 17 Nijkerk

Vraagprijs € 297.500 k.k.

Midden in het centrum van Nijkerk wonen… wie wil dat nu niet? Dit geheel gemoderniseerde appartement op de eerste verdieping heeft een ruime woonkamer met open keuken, een bijkeuken/berging, twee slaapkamers, een mooie badkamer en een separate toiletruimte. Buiten zitten kan ook; aan de achterzijde is een privé balkon met optimale privacy. Op de begane grond is een berging voor de fiets en dankzij de lage servicekosten woon je hier met lage maandlasten.
Het Synagogepad is een rustige plek om te wonen en vormt de verbinding tussen de winkelstraat Singel en parkeerplaats Gele Weiland. Alle centrumvoorzieningen van Nijkerk zijn op loopafstand, van winkels tot horeca en van supermarkt tot cultuur. Nijkerk heeft een gunstige ligging dichtbij Amersfoort en de A28. Er zijn goede bus- en treinverbindingen naar omliggende dorpen en steden

Via de gemeenschappelijke entree met blauwe deur en de trap bereik je dit mooie appartement op de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer met open keuken, de badkamer, toiletruimte, beide slaapkamers en het terras. De lichte laminaatvloer ligt in nagenoeg het hele appartement en de hal is ruim genoeg voor een grote (berg)kast.
De woonkamer is een meer dan 5,50 meter brede leefruimte met ramen aan twee zijden en een Frans balkon. Vanaf de bank of zittend aan de eettafel kijk je door de ramen naar de omliggende bebouwing in deze rustige straat.
Aansluitend is de keuken met een lichtkoepel en een zwarte wandopstelling voorzien van een granieten werkblad met achterwand en diverse inbouwapparatuur: een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een oven. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken/berging waar onder andere de aansluitingen voor het witgoed zijn.

Het appartement heeft twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een raam aan de kant van het terras. De tweede slaapkamer is aan de kant van het Synagogepad en een prima slaapkamer of werkkamer.
De badkamer is ingedeeld met een douche, handdoekenradiator en een wastafelmeubel. Het toilet met fonteintje zit in een aparte ruimte. Beide ruimtes zien er prima uit waardoor je als nieuwe eigenaar niet hoeft te starten met een verbouwing.

Een terras met veel privacy midden in het centrum; je vindt het aan het Synagogepad. Hier zit je heerlijk met een paar mensen te genieten van de zon, een hapje en een drankje.

- Het appartement heeft dak-, vloer- en spouwmuurisolatie;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Het buitenschilderwerk is in opdracht van de Vereniging van Eigenaren in 2016 gedaan;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Vaillant, 2016);
- De apparatuur van de keuken is in 2018 vervangen;
- In 2017 zijn de badkamer en toiletruimte gerenoveerd (nieuwe betegeling en sanitair);
- Servicekosten € 92,89 per maand.

Service kosten
€ 93 p/m
Beschikbaar

Appartement