Steenbeek 92 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Deze mooie woning heeft het allemaal; een woonkamer met een moderne gashaard, een luxe keuken, stijlvolle badkamer met inloopdouche en vier slaapkamers. Zowel het dak als de spouwmuren zijn geïsoleerd en in de afgelopen jaren is de woning op vele fronten gemoderniseerd en verbeterd. De ruime achtertuin met achterom, berging en overdekt terras maken het geheel meer dan af; hier kun je zonder verbouwing gaan genieten.
De wijk is rustig en kindvriendelijk; er komt alleen bestemmingsverkeer. Op korte afstand zijn groen, speelvoorzieningen voor de buurtkinderen en de bushaltes aan de Vetkamp zorgen voor een snelle verbinding met Harderwijk, Amersfoort en het station van Nijkerk. De snelwegen A1 en A28 zijn vanuit Nijkerk goed te bereiken.

Begane grond: Ben je klaar om deze prachtige hoekwoning te bezoeken? Open de voordeur en stap de hal binnen. Aan de linkerzijde zijn de garderobenis, toiletruimte (2008) met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een praktische bergkast en de trap is bekleed met zwart tapijt. De lambrisering, paneeldeuren en de laminaatvloer zorgen in de hal voor een aangename, huiselijke sfeer.
De woonkamer is een gezellige leefruimte met grote ramen aan de voor- en achterzijde, een langwerpige gashaard en dezelfde laminaatvloer als in de hal. Het stucwerk op de wanden en het plafond, de rustige kleurencombinatie en de afwerking zorgen voor een woonkamer met de juiste uitstraling.
Aan de achterzijde is de halfopen keuken voorzien van een hoekopstelling (2008) met diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser. Aan de andere zijde van de keuken is plek voor een grote koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers, een badkamer en het balkon. Het balkon is te bereiken vanuit de slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde zijn twee slaapkamers. Eén van deze kamers is ingericht als werkkamer en op een groot deel van de eerste verdieping ligt laminaat op de vloer.
De moderne badkamer is vernieuwd in 2015 en heeft een grote inloopdouche, tweede toilet, wandradiator en een wastafelmeubel met twee wastafels. De keramische vloertegel met houtlook past goed bij de lichte en donkere tegels op de wanden. Onder de vloer ligt vloerverwarming.

Tweede verdieping: Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, gesplitst in een ruime overloop en een vierde slaapkamer. Op de overloop staan de wasmachine, drogere en de cv-ketel. De vierde slaapkamer heeft een brede kastenwand, bergruimte in de schuinten van het dak en een groot dakraam aan de achterzijde.

De leuke voortuin is ingedeeld met twee leibomen, enkele hortensia’s en een halfhoge beukenhaag. De rest van de voortuin is grotendeels bestraat en is een plek waar de bewoners in het zonnetje kunnen zitten.
De ruime achtertuin is in juli 2020 opnieuw bestraat met grote tegels waardoor je weinig onderhoud hebt en volop ruimte hebt om buiten te zitten. De gemetselde tuinmuur en de houten schuttingen zorgen voor privacy en achter in de tuin is de stenen berging met stijlvolle overkapping. In de tuin is een poort naar de achterom.

- De spouwmuren zijn rond 2010 geïsoleerd;
- Bitumineuze dakbedekking van de berging en veranda is in 2017 vernieuwd;
- Dakgoten zijn vernieuwd in de periode 2012-2014;
- Het buitenschilderwerk is in 2012 gedaan en daarna bijgehouden;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit, 2001);
- Het dak van de woning is in 2012 geïsoleerd;
- Kozijnen in de voor- en achtergevel zijn in 2007 vernieuwd;
- Vernieuwde groepenkast (2008).

Verkocht onder voorbehoud

Hoekwoning