Particuliere schadeverzekeringen

Ben je op zoek naar een particuliere schadeverzekering? Heel verstandig, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Er kan bijvoorbeeld brand uitbreken in je huis, maar ook een arbeidsconflict kan vervelende gevolgen hebben. In dit soort gevallen heb je een goede schadeverzekering nodig. Hiermee bescherm je niet alleen jezelf , maar ook je bezit tegen risico’s en daarmee ook tegen de financiële consequenties.

Van Wijnen verzorgt je totale verzekeringspakket, waarbij we uiteraard adviseren welke verzekeringen je écht nodig hebt. Dat is uiteraard afhankelijk van diverse factoren zoals je persoonlijke situatie, toekomstplannen en bezittingen. Wij zorgen ervoor dat je nooit dubbel- of onderverzekerd bent en staan je bij in geval van schade. Van Wijnen staat in de regio Nijkerk bekend om de lage premies, uitgebreide dekkingen en extra hoge korting bij autoverzekeringen. Kom gerust eens vrijblijvend informeren!

Zakelijke verzekeringen

Een zakelijke verzekeringen is bedoeld om je bedrijf te beschermen tegen risico’s, waar je meestal zelf geen invloed op hebt. Geen goede zakelijke verzekering kan bij een bedrijf direct in de papieren lopen en zelfs tot een faillissement leiden. Iedere ondernemers, zowel ZZP’er als groot bedrijf, heeft dus verzekeringen nodig. Maar welke zakelijke verzekeringen dan? Van Wijnen helpt je graag op weg!

Advies over je zakelijke verzekeringen is altijd maatwerk en vereist veel deskundigheid. Wij brengen graag samen  de risico’s in kaart en adviseren je hoe je deze het beste kunt beheersen. Daarbij heb je altijd de keus welke risico’s je zelf wilt dragen en welke verzekeringen je onderbrengt bij een verzekeraar. Hierbij streven we altijd naar maximale dekking tegen de laagst mogelijke kosten.

Niet verplicht, wel aan te raden

Een aantal zakelijke verzekeringen is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden. Zo hebben de meeste bedrijven een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en beschikken de meeste ZZP’ers over een Inventaris goederen verzekering en een Zakelijke rechtsbijstandverzekering. Deze zakelijke verzekeringen dekken de meest voorkomende risico’s af waarmee je als ondernemer te maken kunt krijgen. Voor bepaalde beroepsgroepen gelden specifieke zakelijke verzekeringen. Ook op dit vlak kan Van Wijnen je met veel kennis en ervaring bij staan.