Samuel Gerssenlaan 88 Nijkerk

Deze uitgebouwde woning heeft een fantastische uitstraling en is geheel gemoderniseerd; zo kun je zonder te verbouwen gaan wonen op deze mooie plek in Nijkerk. Er zijn drie slaapkamers en de vierde slaapkamer is in gebruik als inloopkast. De luxe badkamer, moderne toiletruimte, stijlvolle keuken en eikenhouten vloer op de begane grond zijn stuk voor stuk prachtige elementen. De onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten veranda en berging is een fijne plek om buiten te zitten.
Deze prachtige woning staat in de kindvriendelijke woonwijk Nautena op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum. Groot voordeel is de speeltuin schuin achter de woning, een veilige plek waar kinderen kunnen spelen. In de buurt zijn diverse voorzieningen waaronder winkels, scholen, sportverenigingen en het treinstation. De wijk Nautena ligt gunstig ten opzichte van de N301 met aansluitend de op- en afrit van de A28.

Kom binnen in de hal van deze uitgebouwde woning en voel je direct thuis. De Amerikaans eikenhouten vloer toont karakter en ligt op nagenoeg de hele begane grond. Rechts in de hal zijn de moderne toiletruimte, garderobe en onder de trap is een bergkast.
De woonkamer met open keuken heeft een grote uitbouw aan de achterzijde waardoor de woning ruim 10 meter diep is. Aan de voorzijde is de gezellige zitkamer en in de keuken is plek voor een grote eettafel. Stucwerk op de wanden en het plafond, een mooie sierlijst en een decoratief element; deze woning heeft het allemaal. De wandopstelling in landelijke stijl past perfect bij de eikenhouten vloer en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser (2015). Openslaande deuren en een extra deur bij de keuken geven toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Een van de slaapkamers is ingericht als inloopkast en de twee andere slaapkamers hebben elk een dakkapel. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn gestuct en de gestucte plafonds zijn op diverse punten voorzien van inbouwverlichting.
De moderne badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met stortdouche, een tweede toilet, wandradiator en een wastafelmeubel. De mooie combinatie van witte en zwarte tegels, de strakke lijnen en de goede afwerking maken deze badkamer tot een droombadkamer.

Via een vaste trap te bereiken overloop met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aansluitend is een mooie slaapkamer, voorzien van een vaste kast en een groot dakraam. In de schuinten van het dak is volop bergruimte, te bereiken vanuit de slaapkamer en de overloop. Ook in de nok van de woning is een bergruimte gecreëerd, ideaal voor bijvoorbeeld de vakantiespullen.

De voortuin is bestraat met mooie, grijze stenen en aan de straatzijde staat een laag smeedijzeren hek. In de achtertuin kun je heerlijk in de zon of schaduw zitten. De tuin is grotendeels bestraat, houten schuttingen zorgen voor privacy en de houten veranda uit 2019 is een fijne, sfeervolle plek om buiten te zitten. De stenen berging biedt onder andere ruimte aan de fietsen en via de poort kom je op een achtergelegen speeltuintje.

- De woning heeft dak-, spouwmuur- en begane grondvloer isolatie;
- De veranda is in 2019 gebouwd;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Proline NXT HR24, 2018);
- Luxe toiletruimte, keuken en badkamer.

Tussenwoning
zadeldak
bitumineuze dakbedekking, pannen

inloopdouche, wastafelmeubel, toilet