Samuel Gerssenlaan 78 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Deze uitgebouwde, sfeervolle woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, vier slaapkamers en een diepe tuin op het oosten. In de woning en de tuin heb je veel privacy en schuin achter de woning is een speeltuintje voor de buurtkinderen. Door de grote ramen valt veel daglicht naar binnen, mede doordat de muur tussen de woonkamer en keuken is verwijderd.
De woning staat op een mooie plek in de kindvriendelijke woonwijk Nautena. Het centrum van Nijkerk ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Groot voordeel is de speeltuin schuin achter de woning, een veilige plek waar kinderen kunnen spelen. In de buurt zijn diverse voorzieningen waaronder diverse winkels, scholen, sportverenigingen en het treinstation. De wijk Nautena ligt gunstig ten opzichte van de N301 met aansluitend de op- en afrit van de A28.

De hal heeft een gezellige sfeer dankzij de houten vloer en het donkere tapijt op de trap. Rechts in de hal zijn de toiletruimte met fonteintje, de meterkast en onder de trap is een praktische bergkast.
De woonkamer is iets meer dan 8 meter diep, heeft een groot raam aan de voorzijde en een schuifpui naar de achtertuin. Aan de voorzijde is het ruime zitgedeelte en bij de halfopen keuken is plek voor een grote eettafel. De houten vloer is vanuit de hal doorgelegd in de woonkamer en de keuken.
Door het grote raam in de keuken valt veel daglicht naar binnen. De hoekopstelling heeft een mooie uitstraling, veel bergruimte en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi oven.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De twee grootste slaapkamers hebben een dakkapel en de derde kamer heeft een groot dakraam. Op alle slaapkamers en de overloop ligt een donkergrijze vinylvloer. Een van de kamers heeft een wastafel en de kleine kamer aan de achterzijde is in gebruik als werkkamer.
De badkamer is ingedeeld met een ligbad, dakraam en een wastafelmeubel. De rechte wanden zijn betegeld in een lichte kleur en op de vloer liggen diagonaal gelegde, antracietkleurige tegels.

Via een vaste trap kom je op de overloop met aansluitend de vierde slaapkamer. Op de overloop hangt de HR-ketel en is de aansluiting van de wasmachine. De vierde slaapkamer heeft net als de overloop een dakraam en in de schuinte van het dak is veel praktische bergruimte. Op de hele verdieping ligt een grijze vinylvloer en in de nok is een bergvliering.

De achtertuin ligt op het oosten en heeft een stenen (fietsen)berging. Naast de berging is een houten poort naar de gemeenschappelijke achterom van waaruit het speeltuintje binnen een paar stappen te bereiken is. De achtertuin is grotendeels bestraat, heeft gemetselde tuinmuren, diverse beplanting en een grasveldje. Dankzij de diepte van de tuin geniet je hier nagenoeg de hele dag van de zon.

- De woning heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Het buitenschilderwerk is rond 2014 gedaan;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Topline, 2008);
- Vier slaapkamers en veel bergruimte;
- Nette badkamer, toiletruimte en keuken.

Verkocht onder voorbehoud

Tussenwoning
zadeldak

wastafel, ligbad