Rotsvlinder 58 Nijkerk

Vraagprijs € 375.000 k.k.

In een moderne en kindvriendelijke woonwijk aan de zuidwestzijde van Nijkerk, is deze fijne gezinswoning in de verkoop gekomen. De woning is strak afgewerkt en heeft veel sfeer door o.a. strakke plavuizen- en laminaatvloeren, wandafwerking en spotverlichting. U beschikt over een ruime living, luxe open keuken en drie prettige slaapkamers, wat maakt dat de woning perfect geschikt is voor starters of een middelgroot gezin. De nette voor- en achtertuin bieden veel extra (speel) ruimte en in de schuur is alle ruimte voor klussen en/of opbergen.
U woont in een rustige en groene wijk, op korte afstand van winkels, basis- en middelbare scholen, openbaar vervoer (bus en trein) en sportvoorzieningen. De ligging is centraal, zodat zowel het centrum van Nijkerk als de binnenstad van Amersfoort gemakkelijk bereikbaar zijn. Via de A28 heeft u snel toegang tot omliggende steden.

Indeling van de woning
Begane grond
U betreedt de woning via de hal met meterkast, nette toiletruimte, trapkast en garderobe. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en biedt zodoende veel privacy. Een lichte en gemakkelijk te reinigen plavuizenvloer, strak afgewerkte wanden en spotverlichting geven een verzorgde uitstraling. De grote raampartijen aan weerszijden zorgen voor een prettige hoeveelheid invallend daglicht. Via een openslaande deur heeft u toegang tot de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime open keuken, uitgerust met een recht keukenmeubel met granieten werkblad. Apparatuur betreft een vierpits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en vrijstaande Amerikaanse koelkast. Een raampartij biedt zicht op de voortuin en de rustige straat.

1e verdieping
De overloop is prettig ruim en voorzien van een dakraam. Vanaf hier heeft u toegang tot twee fijne slaapkamers, elk met een mooie laminaatvloer, grote raampartij, strak afgewerkte wanden, radiator en bovenlicht. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een raampartij, designradiator, spotverlichting en mechanische ventilatie. U vindt hier een badkamermeubel met lades, kast, wastafel en spiegel, een wandcloset en een inloopdouche met hand- en regendouche en glazen douchescherm.

2e verdieping
Op de voorzolder treft u witgoedaansluitingen, cv-installatie en mv-installatie. De naastgelegen slaapkamer is prettig ruim en voorzien van een mooie laminaatvloer, licht geschilderde wanden, een dakraam en een bovenlicht.

Buiten:
De voortuin op het zuid/west biedt voldoende ruimte voor een zitje in de zon, en is door de huidige bewoners ingericht met een trampoline. De achtertuin is gesitueerd op het noord/oost en biedt plaats voor verschillende terrassen en zitjes, een gazon met ruimte voor speeltoestellen en een ruime berging, gemakkelijk bereikbaar via de achterom.

Bijzonderheden

bestaande bouw
In aanbouw
nee