Rijstegoed 27 NIJKERK

Gelijkvloers wonen met lift in de mooie wijk Corlaer; het is mogelijk in dit driekamerappartement van 76.5m2 aan de Rijstegoed. Het appartement is op de tweede verdieping gesitueerd van de vleugel die grenst aan een fietspad en het water. Er zijn twee (voorheen drie) slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken en een breed balkon op het zuidoosten.

Naast het appartementengebouw zijn wijkcentrum Corlaer, een kinderopvang, cafetaria en een basisschool voor de buurtkinderen. Aan de zuidkant van de wijk zijn het Corlaer College en een supermarkt. Via de N301 ben je snel op de A1, A30 en de A28 en met de fiets is het iets meer dan 1,5 kilometer naar het gezellige centrum van Nijkerk.

Appartementengebouw: Het appartementengebouw heeft een goed onderhouden, gezamenlijke entree met de intercom en de brievenbussen. Met de trap of de lift zijn de bovengelegen verdiepingen te bereiken en in de onderbouw heb je de beschikking over een eigen berging. Naast het appartementengebouw is een groot parkeerterrein van waaruit je via een tweede entree de gezamenlijke hal kunt bereiken.

Appartement:
Via de overdekte galerij kom je bij de voordeur van dit lichte driekamerappartement. De ruime hal geeft toegang tot de woonkamer, beide slaapkamers, de badkamer, toiletruimte met fonteintje, meterkast en de inpandige berging. In de inpandige berging hangt de cv-ketel en is het mogelijk om een aansluiting voor de wasmachine te maken. De woonkamer met open keuken is een gezellige leefruimte met grote ramen aan de zuidoostkant. Er is ruimte voor een zithoek, tv-meubel en een eethoek en er is een deur naar het balkon. De keuken heeft een wandopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap en een magnetron. Eten doe je gezellig in de keuken en door het grote raam valt de late middag- en avondzon naar binnen.

Het appartement heeft twee (voorheen drie) slaapkamers. De grote slaapkamer aan de rustige achterzijde is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. Aan de galerijzijde is de tweede slaapkamer, nu ingericht als kinderkamer. Tussen beide slaapkamers is de badkamer, te bereiken vanuit de hal. De ruimte is ingedeeld met een douche, wastafel en de aansluiting van de wasmachine. Naast de badkamer is de aparte toiletruimte met fonteintje.

Het appartement heeft een meer dan 4.50 meter breed balkon op het zuidoosten. Dankzij de ligging op de tweede verdieping heb je weinig inkijk en mooi uitzicht op de groenstrook met mooie bomen.
Woonoppervlakte
1991-2000
Kamers
Slaapkamers