Overlijdensrisicoverzekering

Heb je wel eens nagedacht over een overlijdensrisicoverzekering? Met een overlijdensrisicoverzekering kun je voorkomen dat nabestaanden in financiële problemen komen als jij onverwacht komt te overlijden. Als je samen met je partner woont en één van jullie overlijdt, wordt de achterblijvende partner of het gezin vaak geconfronteerd met hoge kosten die moeilijk alleen te dragen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek of huur. Ook kan het zijn dat je extra kosten moet maken voor kinderopvang of huishoudelijke hulp.

Zekerheid

Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat er in het geval van overlijden geld vrijkomt. De hoogte hiervan kun je zelf bepalen, maar uiteraard adviseren wij je graag. Met deze uitkering zijn de kosten voor de nabestaande(n) makkelijker te dragen.

Kortom, om na een overlijdensgeval geen financiële zorgen achter te laten voor de achterblijvers, biedt een overlijdensrisicoverzekering uitkomst. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering zorg je ervoor dat jouw nabestaanden bij overlijden niet worden opgezadeld met hoge kosten van een begrafenis of crematie. Met een relatief lage premie wordt na je dood een afgesproken bedrag uitgekeerd, waarmee de uitvaart kan worden betaald. Een geruststellend gevoel…

 

Persoonlijke voorkeur

Een uitvaartverzekering is zeker niet verplicht en ook niet altijd noodzakelijk. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te sparen voor de begrafenis of crematie. Echter, veel mensen vinden het lastig om te sparen of gebruiken hun spaargeld liever voor andere doeleinden. Zelfs als je wel goed kunt sparen, biedt een uitvaartverzekering voordelen. We informeren jw graag over de mogelijkheden, waarbij we rekening houden met je persoonlijke voorkeuren.

Hypotheek Opvang Polis

Bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid verandert er ineens heel veel, bijvoorbeeld in je financiële situatie. Dit kan grote consequenties hebben voor je levensstijl. Speciaal voor deze situatie biedt Van Wijnen Nijkerk de Hypotheek Opvang Polis (HOP), zodat je je hypotheeklasten kunt blijven betalen. We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn.