Moorselaar 27 Nijkerk

Vraagprijs € 289.000 k.k.

Rustig wonen en mooi uitzicht op het groen aan de voorzijde; deze goed onderhouden woning aan de Moorselaar heeft het allebei. De woning heeft vijf slaapkamers, een nette badkamer met alle voorzieningen, een woonkamer met inbouwhaard en een complete keuken. De onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin, inclusief berging en achterom, maken de woning compleet. Deze mooie woning staat aan de noordzijde van de wijk Paasbos; een fijne plek voor jong en oud. In de omgeving zijn vele voorzieningen waaronder een supermarkt, kinderopvang, basisscholen en het treinstation. Na een paar minuten fietsen sta je in het gezellige centrum van Nijkerk en bus 101 zorgt voor een snelle verbinding met Harderwijk en Amersfoort Schothorst.

Via de overdekte entree kom je in de hal van deze verzorgde woning. Rechts in de hal zijn de vernieuwde toiletruimte met fonteintje, de gestoffeerde trap naar de eerste verdieping en een diepe bergkast met meterkast. De zwarte lambrisering vormt samen met de tegelvloer en de lichte afwerking van wanden en het plafond een smaakvolle combinatie. De woonkamer is een lichte, gezellige leefruimte met grote ramen aan de voor- en achterzijde. Tussen het zit- en het eetgedeelte is de gemetselde schouw met inbouwhaard; een plek om te genieten van een warm haardvuur. De tegelvloer is vanuit de hal doorgelegd in de woonkamer en de aangrenzende keuken. De halfopen keuken heeft een nette hoekopstelling met veel bergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combimagnetron. In de keuken is de deur naar de achtertuin en valt door het raam veel daglicht naar binnen.

Vanaf de overloop zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer, en aan de voorzijde is een grote kamer met mooi uitzicht op het groen aan de overzijde van de straat. Op alle slaapkamers en de overloop ligt een laminaatvloer en de radiatoren zijn mooi weggewerkt achter een ombouw. De badkamer is zeer efficiƫnt ingedeeld met een ligbad, kwartronde douche, een toilet, handdoekenradiator en een wastafelmeubel met spiegel en planchet. De wanden zijn geheel betegeld en het verlaagde plafond heeft inbouwverlichting en mechanische ventilatie.

Dankzij de dakkapel aan de voor- en achterzijde is de ruimte op de tweede verdieping aanzienlijk vergroot. Via de vaste trap kom je op de overloop; hier hangt de cv-ketel en zijn de aansluitingen voor het witgoed. Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers waarvan een met een vaste (garderobe)kast. In de schuinten van het dak en in de nok is volop bergruimte gerealiseerd. Op de vloer van de overloop en beide slaapkamers ligt laminaat.

In de voortuin staan diverse planten en struiken, deels groenblijvend waardoor de voortuin het hele jaar een mooie uitstraling heeft. De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een stenen berging. De tuin is grotendeels bestraat en in de border voor de berging staan diverse planten. De deur rechts van de berging geeft toegang tot de gemeenschappelijke achterom.

- De woning heeft dak- en spouwmuurisolatie;
- De platte dakbedekking is in 2014 vernieuwd;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Intergas, 2004);
- De groepenkast is in 2005 uitgebreid;
- Brede zonwering met handbediening aan de achterzijde

Beschikbaar

Tussenwoning
dwarskap