Meester Folkertsstraat 17 Nijkerkerveen

Iedere dag genieten van het mooie uitzicht aan de achterzijde over de weilanden… dat kan als je de nieuwe bewoner wordt van deze ruime twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers en een ruime badkamer. Hobbyisten opgelet; deze woning heeft een meer dan 10 meter diepe, verwarmde garage én een houten berging van 38m2. De achtertuin op het westen zorgt voor vele zonuurtjes op een van de terrassen.
Deze prachtige woning staat aan de buitenrand van Nijkerkerveen waardoor je optimaal kunt genieten van de vrije ligging aan de achterzijde. Voor de kinderen is er een speeltuintje iets verder in de straat en binnen 5 minuten lopen sta je bij de poort van de basisschool. Nijkerkerveen is een gezellig dorp met diverse voorzieningen en een gunstige ligging ten opzichte van de A1 en A28. Hoevelaken en Nijkerk liggen op circa 3 kilometer afstand en de stad Amersfoort is eveneens binnen handbereik.

De voorzijde van de woning heeft een mooie uitstraling dankzij de erker en de brede dakoverstekken. Via de overdekte entree kom je in de ruime hal met een diagonaal gelegde plavuizen vloer en een brede garderobekast met schuifdeuren. Via de paneeldeuren in de hal zijn de woonkamer, eetkeuken, de garage en de toiletruimte te bereiken.
De eetkeuken heeft een brede erker aan de voorzijde en een sfeervolle hoekopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en een vriezer. In de keuken plek voor een grote (eet)tafel, nu staan er een 4-persoons tafel en een grote fauteuil.
Aan de achterzijde is de ruime woonkamer, voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin en hoge ramen aan de westzijde. Doordat de eettafel in de keuken staat heb je hier volop ruimte voor een grote zithoek. De wanden en het plafond zijn gestuct en voorzien van een sierlijst.
Links van de woning is de meer dan 10 meter diepe, verwarmde garage. De garage is inpandig vanuit de hal van de woning te bereiken. In de garage is plek voor de wasmachine, droger en een vriezer en er is een tweede keukenblok geplaatst.
In 2019 is in het verlengde van de garage een houten berging gebouwd met een oppervlakte van maar liefst 38m2. De berging bestaat uit twee ruimtes en is te bereiken vanuit de achtertuin en de garage. Zowel de garage als de berging lenen zich uitstekend als hobbyruimte.

De overloop heeft veel lichtinval dankzij het grote raam in de zijgevel. Naast dit raam is de vaste trap naar de tweede verdieping en via de paneeldeuren heb je toegang tot de slaapkamers en badkamer.
Er zijn op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is goed in te delen met een tweepersoonsbed en een garderobekast. De tweede en derde kamer zijn mooie (kinder)kamers met zeil op de vloer in traanplaatmotief.
De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet, wandradiator, een wastafelmeubel met twee wastafels en een hoekbad. Het verlaagde plafond heeft inbouwverlichting en zowel de wanden als de vloer zijn geheel betegeld in een lichte, warme kleur.

Via een vaste trap te bereiken overloop met aansluitend een bergzolder en de vierde slaapkamer. De bergzolder heeft een dakraam aan de achterzijde en hier staan de cv-ketel en de boiler opgesteld.
Aan de voorzijde is de zeer ruime vierde slaapkamer met twee dakramen aan de voorzijde. Het is zelfs mogelijk om deze kamer te splitsen in twee (slaap)kamers.

De voortuin is geheel bestraat en heeft een smeedijzeren hekwerk die goed past bij de uitstraling van de woning. Op de oprit heb je parkeergelegenheid op eigen terrein voor 1 tot 2 auto’s.
Vanuit de woonkamer stap je de diepe achtertuin in, gelegen op het westen. Op het grote terras direct achter de woning zit je vanaf de middag in de zon totdat deze aan de horizon verdwijnt.

- De woning heeft dak-, spouwmuur- en begane grondvloer isolatie;
- De houten berging is in 2019 geplaatst;
- Diepe, verwarmde garage van meer dan 10 meter;
- Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen (m.u.v. houten berging en garagedeur) voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Ecomline);
- Ten behoeve van de badkamer is er een extra boiler.

Eengezinswoning
schilddak
bitumineuze dakbedekking, pannen

wastafelmeubel, dubbele wastafel, douche, toilet, ligbad