Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Kostverloren 26 Nijkerk

Verkocht onder voorbehoud

Bent u op zoek naar een instapklare woning met de absolute ‘wow-factor’?
Dan is dit huis echt iets voor u! Aan een rustige weg in de groene wijk Corlaer, staat deze moderne tussenwoning met een open keuken, prachtige badkamer, drie slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin. Kinderen kunnen voor de deur spelen en voor het huis kunt u de auto parkeren.

Voor jong en oud is dit een fijne buurt om te wonen. Een kindvriendelijke wijk met vele voorzieningen op loopafstand zoals speelweides, kinderopvang, diverse scholen, winkels gezondheidscentrum en een supermarkt.

Indeling van de woning

Begane grond
In de hal ziet u direct de eigentijdse uitstraling van het huis met de tapijt beklede trap naar de eerste verdieping, de meterkast en de toiletruimte met fonteintje. Rechts in de hal is voldoende plek voor een kapstok. De warme houten vloer in de hal en woonkamer geeft het huis extra charme. U ziet gelijk dat de woning goed onderhouden is.
Een fijne start voor de nieuwe eigenaar.

De woonkamer is een gezellige en knusse leefruimte. De grote raampartijen zorgen voor een fijne lichtinval en er is genoeg ruimte voor een zithoek, tv-meubel en een eettafel waarbij de kamer niet vol oogt.
Via het eetgedeelte loopt u naar de keuken met een goed uitgeruste hoekopstelling. In de lades en kasten heeft u genoeg bergruimte en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser.
Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.

1e verdieping
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Op de overloop en de slaapkamers ligt een keurige laminaatvloer en de wanden zijn in een lichte kleur geschilderd. De trap is bekleed met donkergrijs tapijt. Twee kamers zijn ruim genoeg om als tweepersoonskamer in te richten en de derde kamer is een fijne slaapplek voor de kinderen óf te gebruiken als werkkamer.

De moderne en fraaie badkamer is ingedeeld met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel met 2 kranen, spiegel en een tweede toilet. Ook vindt u hier de aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

2e verdieping
Een vlizotrap geeft toegang tot de ruime zolder. Hier vindt u genoeg bergruimte.

Buiten:
De knusse achtertuin is te bereiken via de keukendeur en een eigen achterom. De tuin met berging en aparte ruimte voor het opbergen van de fietsen is gezellig ingericht met allerlei kleurige beplanting in borders en biedt u een heerlijk plekje voor de zomer! De tuin is volledig omheind waardoor u veel privacy heeft.

Bijzonderheden
• Inhoud: 295m3
• Perceeloppervlakte: 144m²
• Bouwjaar: 1993