Kogge 20 NIJKERK

Aan het einde van een rustige straat, naast een brede groenstrook met water, staat deze ruime, keurig onderhouden hoekwoning met een inpandige garage en een mooie, zonnige tuin. Op de begane grond is de eetkamer met keuken en de gehele eerste verdieping is ingericht als woonkamer. Verder zijn er 4 slaapkamers, waarvan er 1 word gebruikt als kastenkamer en een badkamer. Door de grote ramen in de woonkamer heb je prachtig uitzicht op het groen.
Aan het begin van de straat is een basisschool en verspreid in de wijk zijn meerdere scholen, kinderopvang, gastouderopvang, middelbare scholen en een supermarkt. Het is ongeveer 2 kilometer naar de op- en afrit van de A28 en op 3 kilometer is het gezellige centrum van Nijkerk. De wijk Corlaer is kindvriendelijk, ruim opgezet en een fijne plek voor jong en oud.

De woning heeft een ruime hal met aan de rechterzijde de meterkast en de deur naar de inpandige garage. Aan de linkerzijde zie je de met tapijt beklede, trap naar de eerste verdieping en de nette toiletruimte, voorzien van een fonteintje. De spachtelputz muren zijn in een lichte kleur geschilderd, de binnendeuren zijn mooie paneeldeuren en in de hal ligt een plavuizen vloer in een aardetint. De inpandige garage is extra breed, hierdoor is er genoeg ruimte om in- en uit te stappen als je de auto in de garage hebt geparkeerd.
Tevens is de ruimte ook goed te gebruiken bij het vestigen van een kantoor of praktijkruimte.

Aan de tuinzijde is de eetkamer met keuken, een gezellige plek met veel lichtinval door de grote ramen aan twee zijden. De hoekopstelling is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie combimagnetron en een vaatwasser. De keuken is groot genoeg voor een zespersoons eettafel en een servieskast.

Letterlijk wonen op niveau; dat is mogelijk doordat de woonkamer zich op de eerste verdieping bevindt. Met ramen aan drie zijden, een mooi uitzicht en een grote vloeroppervlakte kun je spreken van een unieke woonkamer. Er is voldoende ruimte voor 2 grote zithoeken.

Op de tweede verdieping zijn vier slaapkamers, een kastenkamer, cv-ruimte en de badkamer. De hoofdslaapkamer heeft airconditioning en tapijt op de vloer en op twee overige slaapkamers ligt laminaat op de vloer. De kastenkamer is voorzien van een L-vormige kastenwand met schuifdeuren; hier is meer dan genoeg ruimte voor je kleding, schoenen en nog veel meer.
De badkamer is ingedeeld met een grote douche, tweede toilet en een dubbele wastafel. Het wastafelmeubel biedt veel bergruimte en de spiegelwand met inbouwverlichting maakt de badkamer optisch groter.

In de voortuin ligt sierbestrating en de struik naast de blauwe garagepoort is mooi in vorm geknipt. Deze woning heeft een zijtuin met een breed pad naar de achtertuin en hoge, groenblijvende beplanting wat zorgt voor privacy. Net als de voor- en zijtuin is de achtertuin voorzien van sierbestrating. De erfafscheiding met groenblijvende beplanting en een gemetselde tuinmuur zorgen voor privacy. In de hoek van de tuin staat een houten berging voor de tuinmeubels en tuingereedschap.

- Het schilderwerk buitenzijde 2018 gedaan
- Volledig geïsoleerd
- Rolluiken 1e verdieping
- Verwarming en warm water via een Hr-ketel (Vaillant EcoTecPlus 2013)