Kofschip 16 Nijkerk

Deze woning is onder bod

In de moderne en weids opgezette woonwijk ‘De Kamers’ ligt deze goed onderhouden, moderne middenwoning met vernieuwde keuken en badkamer. De woning heeft een woonoppervlakte van 114 m2, is gebouwd in 1999 en heeft een energielabel B. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met relatief veel jonge gezinnen. De woning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt zoals een basisschool en een park. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Nijkerk en binnen enkele minuten rijdt u naar de snelwegen A1 en A28.

U betreedt de woning via een ruime hal met moderne toiletruimte (2018) met wandcloset en fontein. De tuingerichte woonkamer heeft grote ramen met veel lichtinval en kijk op de achtertuin. De kwaliteitslaminaatvloer met mooi houtpatroon is vanuit de hal geheel doorgelegd in de woonkamer en de keuken. Aan de voorzijde is de open keuken (2018), voorzien van een hoekopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. De diepe kast onder de trap is een praktische berg-/provisieruimte.

Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers, de badkamer en een wasruimte te bereiken. Aan de achterzijde bevindt zich de grote slaapkamer over de volle breedte van de woning met ruime inbouwkast. De in 2019 vernieuwde badkamer is ingedeeld met een douche, ligbad, een tweede toilet en een dubbele wastafel met spiegel. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur en op de vloer liggen vierkante, grijze tegels. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers. De gehele eerste verdieping is voorzien van een kwaliteitslaminaatvloer met mooi houtpatroon. Daarnaast is er een mogelijkheid een vierde slaapkamer te realiseren.

Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid. De voortuin is vrijwel geheel bestraat en hierdoor onderhoudsvrij. Ook de achtertuin is geheel voorzien van sierbestrating en de erfafscheidingen bestaan uit houten schuttingen. De houten berging is ruim genoeg voor meerdere fietsen en is gemakkelijk te bereiken via een achterom.

BIJZONDERHEDEN
• In een prachtige woonwijk gelegen moderne tussenwoning met berging
• Dichtbij groen park, scholen, supermarkt en uitvalswegen gelegen
• Tuingerichte, ruime woonkamer met laminaatvloer en trapkast
• Aan de voorzijde van de woning de keuken (2018) met inbouwapparatuur
• Luxe toiletruimte met wandcloset en fontein (2018)
• De badkamer is in 20019 vernieuwd.
• Op de 1e verdieping 3 royale slaapkamers een wasruimte en een badkamer met ligbad, douchecabine en 2e toilet.
• Mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer

Onder bod

Tussenwoning
1991-2000