Kajuit 65 Nijkerk

Vraagprijs € 530.000 k.k.

Deze moderne, goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning heeft een schitterende voor- en achtertuin: prachtig aangelegd met hoogteverschillen en een mooie afwisseling van borders, stenen, grind, terrassen en een unieke, hoger gelegen (zwem)vijver, waarin u vanuit de woning de vissen ziet zwemmen! Achter het huis bevinden zich een overkapping en externe berging, voor de woning een oprit, carport (met lichtstraten) en garage! Deze eengezinswoning beschikt over een ruime woonkamer met moderne greeploze open keuken voorzien van schiereiland/bar, vier lichte slaapkamers, twee separate toiletten (met fraaie mozaïektegels ingericht) en een moderne, stijlvolle badkamer met ligbad en ruime inloopdouche!
De woning is gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeerplekken in de kindvriendelijke buurt De Bogen. Op loopafstand van het huis bevinden zich diverse speeltuinen, een skatepark, supermarkt, zwembad en een middelbare en basisschool. Het gezellige centrum van Nijkerk ligt op ca. 10 minuten fietsen. De woning is gelegen op een paar minuten rijden van snelweg A28.

Indeling van de woning

Begane grond
De voordeur bevindt zich onder de carport, waardoor u droog het huis betreedt! U komt aan in de hal, die is voorzien van een pvc vloer, meterkast, inbouwkast, garderoberuimte, trapopgang en modern toilet met hoekfonteintje. De deur recht voor u brengt u naar de woonkamer met open keuken.
Het huis heeft een ruime, lichte U-vormige woonkamer met aan de voorzijde de open keuken en aan de achterzijde het zitgedeelte. De living is mooi afgewerkt. Zowel in het zitgedeelte als in de open keuken straalt door een brede raampartij lekker veel buitenlicht naar binnen. Aan de achterzijde bevindt zich een glazen deur richting de achtertuin. U kijkt vanuit de woonkamer schitterend uit op de prachtige voor- en achtertuin; u ziet de vissen in uw vijver zwemmen!
De open keuken is lekker ruim en modern! U heeft de beschikking over een lang, recht gedeelte met hoge kasten en schiereiland met spoelbak en bar. De prachtige, greeploze keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser, brede gaskookplaat en RVS afzuigkap.

1e verdieping
Vanaf de overloop van de 1e verdieping, die tevens is voorzien van een pvc vloer, bereikt u vier slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet met fonteintje en inbouwkast.
De vier slaapkamers zijn voorzien van een brede raampartij, waardoor u er geniet van veel lichtinval.
In de moderne, stijlvolle badkamer heeft u de beschikking over een schitterend ligbad, ruime inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Een heerlijke plek om te relaxen!

Buiten:
Het huis heeft een ruime voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is prachtig: in verschillende hoogtes aangelegd met een mooie afwisseling van groen, stenen en grind. Hier een zitplekje creëren is een goed idee, omdat de voortuin is gelegen op het zonnige westen!
Links naast het huis ligt een oprit met daarboven een fraaie carport van ca. 24 m². Deze is heerlijk licht doordat hij is voorzien van twee lichtstraten. De carport grenst aan de inpandige garage van ca. 25 m². Vanuit de garage bereikt u de achtertuin.
De achtertuin, gelegen op het oosten, is uniek en zeer smaakvol ingericht! Het voorste terrasgedeelte is lager gelegen, waardoor u aankijkt tegen de hoger gelegen (zwem)vijver. Vanuit de woonkamer ziet u de vissen zwemmen! Op het hoger gelegen gedeelte bevindt zich tevens een vlonderterras, dat u bereikt middels een trappetje. De achtertuin is verder mooi afwisselend ingericht met stenen, grind en rijkelijk gevulde borders. Achterin de tuin heeft u de beschikking over een achterom, externe berging van ca. 5 m² en daaraan grenzend een houten overkapping, waaronder u heerlijk beschut uit de zon kunt vertoeven!

Bijzonderheden
• Gebruiksoppervlakte: 117 m²
• Inhoud: 500 m²
• Perceeloppervlakte: 289m²