Jozef Israelshof 15 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Deze goed onderhouden woning aan de zuidoostkant van Nijkerk heeft twee ruime slaapkamers en een lichte, speels ingedeelde woonkamer. De badkamer, keuken, cv-ketel en toiletruimte zijn tussen 2014 en 2017 vernieuwd. De onderhoudsvriendelijke achtertuin heeft twee bergingen en een goede zonligging.
Deze woning staat in een rustige woonstraat met ruim voldoende openbare parkeergelegenheid en openbaar groen. Er is een snelle verbinding met de N301 richting de A1 en A28 en aan de Paasbosweg stopt de bus richting het centrum en het treinstation. Het gezellige centrum van Nijkerk met diverse voorzieningen en het mooie stadspark is maar 2 kilometer fietsen.

Via de leuke voortuin loop je naar de voordeur van deze gezellige woning. Rechts in de hal is de meterkast, recht voor je is de trap naar de eerste verdieping en aan de linkerzijde is de deur naar de woonkamer.
De woonkamer heeft een speelse indeling met het zitgedeelte aan de voorzijde, een ruim eetgedeelte bij de halfopen keuken en een bergkast onder de trap. Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval, de paneeldeuren geven de woonkamer een gezellige sfeer en er ligt een nette laminaatvloer.
De deur naast de keuken leidt naar het portaal met de toiletruimte, voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De halfopen keuken heeft een plavuizen vloer en een dubbele wandopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en een vriezer.

Op de eerste verdieping zijn de overloop, twee ruime slaapkamers, de badkamer en een diepe kast met de cv-ketel en de aansluiting voor de wasmachine. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer en de tweede kamer is ingericht als kinderkamer. Op beide slaapkamers en de overloop ligt een laminaatvloer. De badkamer heeft een inloopdouche met dubbele douchekop, een tweede toilet, een hoge wandradiator en een wastafelmeubel. De badkamer is in 2017 vernieuwd en de toiletruimte op de begane grond in 2014.

De woning heeft een leuke, goed onderhouden voortuin met een lage haag en diverse planten in de grote border. Tegen de voorgevel hangt buitenzonwering en het pad naar de voordeur is voorzien van sierbestrating.
De diepe achtertuin ligt op het oosten en biedt de mogelijkheid om nagenoeg de hele dag in de zon te zitten. De sierbestrating met ronde vormen, de border met beplanting en de houten schuttingen maken de tuin tot een fijne plek voor jong en oud. Achter in de tuin staat een dubbele berging, ideaal voor de fiets en als klus-/hobbyruimte. In de rechter berging is een deur naar de gezamenlijke achterom.

- De woning heeft dak-, spouwmuur- en begane grondvloer isolatie;
- Het buitenschilderwerk is in 2017 gedaan;
- Houten kozijnen, deels voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Intergas HR ECO, 2017);
- De keuken en toiletruimte zijn in 2014 vernieuwd, de badkamer in 2017;
- Buitenzonwering aan de voor- en achterzijde.

Verkocht onder voorbehoud

Tussenwoning