Jan Steenhof 43 Nijkerk

Deze woning is onder bod

Deze hoekwoning heeft niet alleen veel sfeer maar ook een mooie ligging tegenover een plantsoen. Boven zijn drie slaapkamers, een mooie zolderkamer en een moderne badkamer met inloopdouche en tweede toilet. In de woonkamer met open keuken voel jij jezelf direct thuis. Parkeren kan op de oprit of in de aangebouwde garage. Tenslotte de achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden en met een mooie veranda waar je volop van de zon kunt genieten.
De wijk Strijland is gesitueerd aan de zuidoostkant van Nijkerk waardoor je binnen een paar minuten de N301 op rijdt richting de A1 en de A28. In de wijk zijn diverse voorzieningen waaronder basisscholen, een sporthal en kinderopvang. Het is ongeveer 2 kilometer naar het treinstation en het centrum van Nijkerk.

Aan de voorzijde is de overdekte entree van deze sfeervolle, goed onderhouden woning. Links in de hal is de meterkast en aan de rechterzijde is de prachtige toiletruimte met fonteintje. In de hoek van de hal is de trap naar de eerste verdieping en de hoogwaardige laminaatvloer vind je op nagenoeg de hele begane grond.
De tuingerichte woonkamer heeft een deur naar de veranda, een brede schuifpui en een groot raam bij het eetgedeelte. Onder de trap is een handige bergkast en de radiatoren hebben een mooie ombouw gekregen. Hier zie je dat deze woning zeer goed is onderhouden, veel sfeer heeft en veel lichtinval dankzij de grote ramen.
Via het eetgedeelte loop je de halfopen keuken in, voorzien van een U-opstelling met een natuurstenen aanrechtblad en mooie paneeldeuren met bijpassende handgrepen. Alle benodigde inbouwapparatuur is ingebouwd: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combimagnetron. En het uitzicht door het keukenraam… dat verveelt nooit.
Links van de woning is de aangebouwde garage met een garagepoort aan de voorzijde, een raam aan de achterzijde en een deur naar de veranda.

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de moderne badkamer te bereiken. Met behang op de muren en laminaat op de vloer heb je de beschikking over drie mooie slaapkamers.
De badkamer is geheel vernieuwd waarbij gebruik is gemaakt van mooie materialen. Blikvanger is de grote inloopdouche met dubbele douchekop en een hardglazen douchewand met grote deur. Verder is deze badkamer voorzien van een wastafelmeubel met spiegelkast en een tweede toilet. Onder de tegelvloer ligt vloerverwarming en tegen de muur hangt een hoge handdoekenradiator.

Via een vaste trap is de zolderkamer te bereiken met een dakraam aan de achterzijde en bergruimte in de schuinten van het dak. Op deze verdieping hangt de cv-ketel en zijn de aansluitingen van de wasapparatuur. De zolderkamer is ingericht als logeerkamer en biedt genoeg ruimte als werk- en hobbyruimte.

Vanuit de woonkamer is de veranda te bereiken, een heerlijke buitenruimte waar sfeer met hoofdletters geschreven wordt. Je kijkt uit op de achtertuin, gelegen op het zuiden. Hier heb je alle ruimte om in de zon te zitten en in de border staan diverse, merendeels groenblijvende planten. In de gemetselde tuinmuur is een houten poort die toegang geeft tot een pad die leidt naar de openbare weg. In de tuin staat een stenen berging, onder andere voor de fiets en het tuingereedschap.
De voortuin heeft weinig onderhoud nodig dankzij de bestrating, het grijze grind en de merendeels groenblijvende beplanting. Voor de garage is de oprit waardoor je altijd op eigen terrein kunt parkeren.

Onder bod

Hoekwoning met garage
1991-2000

vloerverwarming, wastafelmeubel, wastafel, douche, toilet