Jan Steenhof 3 Nijkerk

Deze woning is onder bod

Deze goed onderhouden woning heeft veel sfeer en een mooie ligging in een rustige, kindvriendelijke straat. Boven zijn vier slaapkamers en een zeer luxe badkamer en op de begane grond is de speels ingedeelde woonkamer met halfopen keuken en bijkeuken. Op alle verdiepingen zie je dat de bewoners hun thuis op een smaakvolle wijze hebben verbouwd tot een woning waar je zonder verbouwing kunt gaan wonen.
De woning staat in de kindvriendelijke wijk Strijland. Er is een goede verbinding met de uitvalswegen naar de A1 en de A28. Hier woon je vlakbij het buitengebied richting Driedorp en in de wijk is veel openbaar groen. Via de achterom is een speeltuin met enkele speeltoestellen te bereiken; een veilige plek voor kinderen.

Kom binnen in de hal van deze gezellige woning. Aan de rechterzijde is de meterkast en naast de woonkamerdeur is de trap naar de eerste verdieping. De wanden en het plafond zijn in een lichte kleur geschilderd en de mooie laminaatvloer ligt in de hal, woonkamer, keuken en bijkeuken.
De woonkamer is een speels ingedeelde leefruimte met een ruime zithoek aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde is het eetgedeelte. Onder de trap is een diepe bergkast en het gestucte plafond is voorzien van inbouwverlichting. Mooie binnendeuren, fijn stucwerk, de ombouw om de radiatoren en de subtiele stuclijst in het plafond zijn de details die deze woonkamer net even anders maken.
Via het eetgedeelte is de halfopen keuken te bereiken. De hoekopstelling heeft veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Achter de keuken is de bijkeuken met een garderobe en de toiletruimte met fonteintje.

Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Dankzij de dakkapel zijn de slaapkamers aan de achterzijde van de woning nog ruimer geworden. Aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer met een vaste garderobekast, voorzien van schuifdeuren. Ook op deze verdieping mooie details; radiatoren hebben een mooie ombouw, patroonbehang op diverse muren, paneeldeuren en stucwerk.
De prachtige, luxe badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet, wandradiator en een houten wastafelmeubel met spiegelkast. Mooie tegels, stijlvolle kranen en een uitstekende afwerking zijn de ingrediƫnten voor vele jaren doucheplezier.

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, verdeeld in een overloop en een vierde slaapkamer. De dakramen zorgen voor veel lichtinval en op de overloop is plek voor de wasmachine en droger. In beide ruimtes ligt vinyl op de vloer en in de nok is een bergzolder.

De voortuin is ingedeeld met bestrating en een mooie boom die zorgt voor privacy in de woonkamer. Het geheel oogt verzorgd en draagt bij aan de vriendelijke uitstraling van de woning.
Vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken, een plek met zon- en schaduwplekken. Houten schuttingen en de uitbouw van de buren zorgen voor privacy en de tuin is voorzien van mooie sierbestrating. De stenen berging is een prima plek voor de fiets, tuinkussens en gereedschap en er is een poort die uitkomt in een steeg; ideaal voor de fiets. Dankzij de diepte van de tuin is er plek voor een loungeset en een eettafel; hier heb je alle ruimte.

- Achter de berging is in 2002 een stuk grond bijgekocht;
- Het buitenschilderwerk is in 2016 gedaan;
- De woning heeft dak-, vloer- en spouwmuurisolatie;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Ecomline, 1999);
- Zeer luxe badkamer;
- Vier slaapkamers.

Onder bod

Eengezinswoning