Jan Steenhof 26 Nijkerk

Vraagprijs € 349.500 k.k.

Ben je op zoek naar een goed onderhouden woning met een garage en een oprit voor twee auto’s? Deze hoekwoning in de wijk Strijland heeft drie ruime slaapkamers, een ruime garage met bergzolder en een diepe tuin op het zuidoosten. De keuken en badkamer zijn vernieuwd en op alle verdiepingen liggen mooie laminaatvloeren. De tuin grenst aan een speelveld, een heerlijke speelplek voor kinderen.
De woning staat in de kindvriendelijke wijk Strijland nabij scholen, sporthal Strijland en een supermarkt. Er is een goede verbinding met de uitvalswegen naar de A1 en de A28. Hier woon je vlakbij het buitengebied richting Driedorp en ook in de wijk is veel openbaar groen.

Via de nette voortuin kom je bij de voordeur van deze mooie hoekwoning. Links in de hal is de meterkast en de trap naar de eerste verdieping is bekleed met zacht tapijt. De lichtgrijze laminaatvloer ligt niet alleen in de hal maar ook in de woonkamer en keuken.
De woonkamer heeft een speelse indeling met het zitgedeelte aan de voorzijde, een werk/studeerplek en het eetgedeelte bij de halfopen keuken. Onder de trap is een praktische bergkast wat zorgt voor een opgeruimde woonkamer. De binnendeuren zijn uitgevoerd als paneeldeur en bij het zitgedeelte is een wand voorzien van behang met een skyline uit Amerika.
Aan de achterzijde is de halfopen keuken met een donkerrode hoogglans hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast. Naast de keuken is een deur naar het portaal met een nette toiletruimte, voorzien van een fonteintje.
Rechts van de woning is de ruime garage met een deur naar de achtertuin, een bergzolder en een stalen kanteldeur aan de voorzijde. Aan de kant van de oprit is de garage 4,92 meter breed en aan de tuinzijde 2,94 meter.

Op de eerste verdieping zijn twee (voorheen drie) slaapkamers en de badkamer. De kamer aan de voorzijde heeft een brede kastenwand met schuifdeuren en de kinderkamer aan de achterzijde is meer dan 5,10 meter breed. Op beide kamers en de overloop ligt een grijze laminaatvloer.
De vernieuwde badkamer is ingedeeld met een bad, tweede toilet, wandradiator en een wastafelmeubel. Het verlaagde plafond heeft inbouwverlichting en zowel de wanden als de vloer zijn geheel betegeld in een mooie kleurencombinatie.

Via een vaste trap te bereiken overloop met een dakraam aan de achterzijde en de aansluiting voor de wasmachine. Aansluitend is de derde slaapkamer, eveneens met een groot dakraam. In de nok van de woning is een bergzolder, te bereiken vanaf de overloop. Op de overloop en de slaapkamer ligt een laminaatvloer met de uitstraling van hout.

Voor de garage is een brede oprit waardoor je twee auto’s op eigen terrein kunt parkeren. De diepe voortuin heeft een grote border met diverse planten, struiken en een mooie boom.
De woning heeft een diepe, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidoosten. Direct achter de woning is een groot, overdekt terras met een houten vloer. Achter in de tuin is een tweede terras en het middelste gedeelte is aangelegd met een verhoogde border en kunstgras met stapstenen. Via de poort achter in de tuin is een speelveld te bereiken.

- De woning heeft dak-, vloer- en spouwmuurisolatie;
- Kunststof kozijnen met isolatieglas aan de voorzijde;
- Houten kozijnen met isolatieglas aan de achterzijde;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Vaillant Solide, 2001);
- Vernieuwde groepenkast;
- Buitenzonwering aan de voorzijde (begane grond);
- Energielabel C.

Beschikbaar

Hoekwoning met garage
zadeldak