Husselmansgoed 50 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Officieel is dit een appartement maar je kunt beter spreken over een gelijkvloerse woning met tuin. Achter de voordeur zijn een eigen entree, twee slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnige woonkamer met eetkeuken. Dankzij de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden kun je spreken over een unieke mogelijkheid om betaalbaar en gelijkvloers te wonen. Geen krap balkon maar een fijne tuin waar je met vrienden en familie heerlijk buiten kunt zitten.
Hier woon je op een centrale plek in de mooie wijk Corlaer; waar groen en water rijkelijk aanwezig zijn. Binnen vijf autominuten ben je in het centrum en in de wijk zijn vele voorzieningen waaronder basisscholen, openbaar vervoer, medisch centrum en een supermarkt. Het gebouw staat aan het einde van een woonerf waardoor rust overheerst. Nijkerk wordt omringd door mooie natuur en heeft een gunstige ligging ten opzichte van Utrecht, Amersfoort en de snelweg A28.

Het appartement heeft een eigen entree, dichtbij de parkeerplaats en de bergingen. Bij binnenkomst valt direct de ruimte op; de L-vormige hal geeft onder andere toegang tot de woonkamer, beide slaapkamers, de toiletruimte met fonteintje en de badkamer. De mooie pvc-vloer ligt in een groot deel van het appartement en is eenvoudig te onderhouden.
De woonkamer heeft een meer dan 4 meter brede raampartij aan de zuidkant; hierdoor kan het daglicht diep naar binnen dringen. De ruimte is ingedeeld met een ruime zithoek en staat in verbinding met de gezellige eetkeuken. De hoekopstelling heeft veel bergruimte en alle apparatuur is ingebouwd: een keramische kookplaat met afzuigkap, een oven, koelkast en een vriezer. Naast de keuken is een berging/provisieruimte. Hier hangt de cv-ketel en staan de wasmachine plus droger opgesteld.
Het appartement heeft twee (voorheen drie) slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde en verdeeld in een slaapgedeelte en een kleedruimte. Hier kijk je uit op de tuin en de achterliggende hoge bomen. De tweede kamer is aan de voorzijde gelegen en een prima slaap- of werk/hobbykamer.
De moderne badkamer heeft een ruime douche met glazen deuren, een wandradiator en een wastafelmeubel met grote spiegel. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte, neutrale kleur en de donkerblauwe vloertegels geven de badkamer een mooie uitstraling. Naast de badkamer is de toiletruimte, gunstig gelegen vlakbij de woonkamer en de slaapkamers.

Dit appartement heeft een leuke, zonnige achtertuin op het zuiden. De tuin is grotendeels bestraat en de border met diverse beplanting maakt de tuin tot een fijne buitenruimte. In de tuin staan twee bergingen voor tuingereedschap en de fietsen. Houten schuttingen, een groenblijvende haag en de brede poort maken de tuin helemaal af.

- Goed onderhouden appartementengebouw met een actieve VvE;
- Het buitenschilderwerk is in 2018 gedaan;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha Avanta, 2008);
- De keuken is in 2005 geplaatst, in datzelfde jaar zijn de toiletruimte en badkamer gemoderniseerd;
- Grote, zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin.

Service kosten
€ 86 p/m
Verkocht onder voorbehoud

Appartement