Holkerweg 50 a Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Op een perceel van bijna 500m2 staat deze charmante, uitstekend geïsoleerde woning. Een woning waar je gelijkvloers kunt wonen dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond. Verder zijn er op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken en een werkkamer. Boven bevinden zich nog twee slaapkamers en een tweede badkamer. De woning is uitstekend onderhouden, heeft een dubbele oprit en een mooie tuin met meerdere terrassen.

Begane grond: Aan de rechterzijde is de overdekte entree van deze sfeervolle woning. De hal is een mooie ontvangstruimte met een open trap naar de eerste verdieping, de meterkast en de toiletruimte met fonteintje. Op nagenoeg de hele begane grond ligt een tegelvloer met houtpatroon, voorzien van vloerverwarming. De binnendeuren zijn uitgevoerd als paneeldeuren met mooi deurbeslag en hoge plinten; opvallende elementen die zorgen voor de juiste sfeer. Verder zijn de wanden en plafonds gestuct en is de woonkamer voorzien van inbouwverlichting. De L-vormige woonkamer met open keuken is meer dan 10 meter diep en heeft veel lichtinval door de grote ramen. Aan de achterzijde is het ruime zitgedeelte met openslaande tuindeuren en een moderne houtkachel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken, voorzien van een hoekopstelling in een mooie groen/blauwe kleur. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een groot gasfornuis met oven, een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een magnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot een (werk)kamer aan de voorzijde van de woning met ramen aan twee zijden. Aan de achterzijde zijn een slaap- en een badkamer waardoor je gelijkvloers kunt wonen. De slaapkamer heeft een groot raam en openslaande tuindeuren. In de slaapkamer is een deur naar de badkamer, ingedeeld met een douche, toilet en een wastafel. Tenslotte de berging, te bereiken vanuit de keuken. Aan de voorzijde is een sectionaaldeur waardoor je met een fiets, scooter of motor een goede toegang hebt.

Vanaf de overloop zijn de cv-/bergruimte, een brede bergkast, twee slaapkamers en de tweede badkamer te bereiken. Aan de achterzijde is een tweepersoons slaapkamer van meer dan 4,75 meter breed en aan de voorzijde is een ruime eenpersoons slaapkamer; beiden met zicht tot in de nok. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer en zie je dezelfde paneeldeuren met deurbeslag als op de begane grond. De tweede badkamer is ingedeeld met een bad, inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel.

De woning heeft een dubbele oprit aan de voorzijde; één aan de linkerzijde en de tweede aan de rechterzijde. De groene hagen zorgen voor privacy en de rest van de voortuin is ingedeeld met twee bomen, twee struiken en grind in de grote border. Voor de berging is een carport en aan de rechterzijde zijn de entree en de eigen achterom naar de achtertuin. De mooie achtertuin heeft een grote overkapping met een dubbele lichtstraat. Het tweede terras bevindt zich in de rechterhoek en in de linkerhoek het derde terras met een mooie berging, inclusief overkapping met pannendak. Het gazon, de groene hagen en diverse beplanting maken deze tuin tot een fijne plek om de hele dag van de zon te genieten.

Verkocht onder voorbehoud

Vrijstaande woning met garage
dwarskap
bitumineuze dakbedekking, pannen