Hoefslag 40 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Vlakbij het centrum en het treinstation staat deze keurig onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers, een badkamer met ligbad en een lichte woonkamer met naastgelegen dichte keuken. Aan de voorzijde grenst de woning aan een groenstrook en aan de achterzijde is een diepe, zonnige tuin met een achterom.
De woning staat in een gezellige straat op minder dan 1 kilometer van het hart van Nijkerk. In de straat stoppen de bussen richting Amersfoort en Harderwijk wat deze woning tot een perfecte uitvalsbasis maakt voor jong en oud. Nijkerk heeft een goed voorzieningenniveau: kleuter- en basisonderwijs, middelbare scholen, sport en recreatie.

De hal van deze woning bestaat uit twee delen. Vanuit het eerste deel heb je toegang tot de nette toiletruimte met fonteintje en de meterkast. In het tweede, grotere deel van de hal is de trap naar de bovenverdieping; tevens is hier voldoende ruimte voor de garderobe.
We vervolgen onze weg naar de woonkamer; een ruime, lichte leefruimte met uitzicht op de voor- en achtertuin. Bij de zithoek vind je een gemetselde schouw met inbouwhaard en in de hele woonkamer ligt een goed onderhouden parketvloer.
Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken, voorzien van dezelfde plavuizen vloer. Links in de keuken staat de wasmachine en is een kleine ontbijttafel geplaatst. Aan de andere zijde is de wandopstelling met een kunststof werkblad, kunststof achterwand en veel bergruimte in de onder- en bovenkasten. Alle apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, koelkast en een vriezer.

Via de gestoffeerde trap kom je op de overloop van waaruit drie slaapkamers en de badkamer te bereiken zijn. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, waarvan een met een dubbele inbouwkast, en de slaapkamer aan de voorzijde heeft twee inbouwkasten en een wastafel.
De nette, vernieuwde badkamer is ingedeeld met een ligbad/douchecombinatie, een tweede toilet en een wastafel met spiegel en planchet. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur, het verlaagde plafond heeft inbouwverlichting en de kleur van de vloertegel is afgestemd op de rest van de badkamer.

De vaste trap leid je naar de overloop. Hier hangt de cv-ketel en heb je volop bergruimte tot je beschikking. Aansluitend is de vierde slaapkamer met een groot dakraam, een grote ruimte die zich ook uitstekend leent als hobby- of werkkamer.

In de voortuin staat een grote slangenden (apenboom), omringd door diverse planten en struiken. Via het pad met sierbestrating loop je vanaf het trottoir naar de voordeur van deze leuke woning.
De diepe achtertuin ligt op het oosten. Houten schuttingen zorgen voor privacy en er is een houten poort naar de gemeenschappelijke achterom. De bestrating ligt in een mooi patroon; verschillende cirkels omringd door borders met diverse planten en struiken. Tegen de achtergevel hangt een brede zonwering waardoor je tijdens een zonnige dag in de schaduw kunt zitten.

Verkocht onder voorbehoud

Tussenwoning
1960-1970
dwarskap