Havenstraat 67 Nijkerk

Vraagprijs € 269.000 k.k.

Op een rustige locatie aan de westzijde van het centrum staat deze goed onderhouden woning met vier slaapkamers, een moderne badkamer en een gezellige woonkeuken. De achtertuin heeft een gunstige ligging op het zuiden en een overdekt terras waar je heerlijk kunt zitten in de schaduw.

De woning staat aan een autoluwe zijstraat van de Havenstraat met parkeergelegenheid voor de deur. Op enkele minuten fietsen is sportpark Watergoor waar je onder andere terecht kunt voor hockey, handbal, tennis en diverse sporten in de sporthal. Basisonderwijs zijn kinderopvang zijn in de buurt en het is maar 800 meter lopen naar het centrum van Nijkerk. Nijkerk heeft een eigen treinstation en een gunstige ligging ten opzichte van de A1 en A28.
Aan de voorzijde zijn de (fietsen)berging, een overkapping en de overdekte entree van deze gezellige woning. Rechts in de hal is de toiletruimte met fonteintje en een raam voor ventilatie. Achter de grote schuifdeuren in de hal is veel praktische ruimte, onder andere voor de jassen en schoenen.
We vervolgen onze weg naar de woonkamer met open eetkeuken; een gezellige leefruimte met grote ramen aan de voor- en achterzijde. Onder de trap is een zeer diepe bergkast en bij de zitkamer geniet je van de lichtinval aan de zuidzijde. De wanden en het plafond zijn in een lichte kleur geschilderd en in zowel de woonkamer als keuken ligt een nette laminaatvloer.
De open keuken heeft een mooie hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De deuren bij de trappen voorkomen dat warmte wegvloeit naar het hoogste punt van de woning.
Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers met een groot dakraam en de hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een kastenwand in de nis. De kamers aan de voorzijde hebben een laminaatvloer en op de kamer aan de achterzijde ligt tapijt op de vloer.
De vernieuwde, moderne badkamer heeft alle comfort. Aan de rechterzijde zijn het ligbad en het toilet; aan de linkerzijde zijn de inloopdouche met hardglazen wand en het wastafelmeubel.

De woning heeft een hoge nok en dat merk je op de tweede verdieping. Via een vaste trap kom je op de overloop met een dakraam, de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
Aan de voorzijde is de vierde slaapkamer, eveneens met een dakraam. De openslaande kastdeuren geven toegang tot twee flinke bergingen in de schuinte van het dak.

De voortuin is geheel bestraat en praktisch ingedeeld. Onder de overkapping is plek voor de fiets en bij de overdekte entree is plek voor een bankje of een plant in pot.
De achtertuin heeft een gunstige zonligging op het zuiden. Achter in de tuin staat een houten overkapping met pannendak en de houten schuttingen zorgen voor privacy. De tuin is geheel bestraat waardoor je weinig tijd hoeft te besteden aan tuinonderhoud.

- Het buitenschilderwerk is in 2019 gedaan;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas (m.u.v. enkele bovenraampjes);
- De begane grondvloer is rond 2003 geïsoleerd;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Agpo, 2005);
- Vernieuwde groepenkast;
- Mogelijkheid voor een dakkapel aan de achterzijde.

Beschikbaar

Tussenwoning