Goldschmidtstraat 8 Nijkerkerveen

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Deze hoekwoning met garage is na oplevering op een smaakvolle wijze afgebouwd. Massieve paneeldeuren, inbouwverlichting, vloerverwarming op de beneden- en bovenverdieping en ongekend veel luxe. Er zijn drie slaapkamers, een grote zolderkamer, luxe badkamer en een woonkamer met open keuken. Parkeren kan op eigen terrein of in de garage.
Nijkerkerveen heeft een gunstige ligging tussen Nijkerk en Amersfoort; hiermee zijn vele voorzieningen (onderwijs, sport en openbaar vervoer) met 15 minuten fietsen te bereiken. Het dorp heeft zelf ook diverse voorzieningen: een basisschool, supermarkt, verschillende winkels en sportaccommodaties. Met de auto ben je snel op de A1 en de A28 richting Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Zwolle.

Parkeer de auto op de oprit en loop naar de voordeur van deze prachtige hoekwoning. De ruime hal is een ruimte met inbouwverlichting, een pvc-vloer met vloerverwarming, paneeldeuren en een met tapijt beklede trap. Vanuit de hal zijn de meterkast, de woonkamer en de moderne toiletruimte met fonteintje te bereiken.
De tuingerichte woonkamer heeft mooi tuincontact, een grote bergkast onder de trap en een mooie verdeling tussen het zit- en eetgedeelte. De inbouwverlichting zorgt voor het juiste accent en doordat er geen radiatoren zijn heb je alle ruimte om meubels en planten te plaatsen.
Aan de voorzijde is de open keuken met een moderne U-opstelling, voorzien van een grote hoeveelheid bergruimte en een granieten werkblad met bijpassende achterwand en vensterbank. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, grote koelkast, vrieskast met 4 laden, Quooker en een vaatwasser.
Aan de woning is de meer dan 6.10 meter diepe garage gebouwd met een stalen kanteldeur aan de voorzijde, een deur naar de tuin en elektra. Dit is een prima plek voor de auto, motor, fietsen of de scooter.

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Ook op deze verdieping bevinden zich geen radiatoren maar behaaglijke vloerverwarming die onder de pvc-vloer ligt.
Aan de voorzijde is de ruime hoofdslaapkamer en aan de achterzijde zijn twee mooie slaap-/werkkamers. Wanden en plafonds zijn gestuct, hoge plinten zijn geplaatst en alle deuren zijn, net als beneden, uitgevoerd als massieve paneeldeur.
De luxe badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, een tweede toilet en een groot wastafelmeubel met een brede spiegel. De kleuren, materialen en fantastische afwerking maken deze badkamer tot een droombadkamer.

Via een vaste trap te bereiken zolderkamer met een hoge nok, vinyl-vloer en bergruimte in de schuinten van het dak. Op deze verdieping hangen de cv-ketel en ventilatie unit en zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Naar wens kun je deze kamer gebruiken als slaapkamer, werkkamer, hobbyruimte en er is zelfs de mogelijkheid om de enorme ruimte te splitsen in twee kamers.

Vanuit de woonkamer en de garage is de achtertuin te bereiken. Houten schuttingen zorgen voor privacy en er is een poort naar de gezamenlijke achterom. De tuin is grotendeels bestraat en de borders kun je naar eigen smaak voorzien van beplanting.

- Uitstekend geïsoleerde woning met energielabel A;
- Het schilderwerk is uitgevoerd in 2017 (buitenzijde) en 2021 (binnenzijde);
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Intergas HR eco, 2017);
- Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
- Zonnepanelen op het schuine dakvlak;
- De groepenkast is na oplevering uitgebreid;
- De eigenaren hebben de woning in 2017 casco gekocht en zelf ingericht (o.a. badkamer, toilet, keuken, trapkast en binnendeuren);
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;

Verkocht onder voorbehoud

Geschakelde woning

wastafelmeubel, wastafel, douche, toilet, ligbad

Klasse A