Galjoen 13 Nijkerk

Deze woning is onder bod

Je eigen plek in de wijk Groot Corlaer is nu binnen handbereik. Dit driekamer hoekappartement heeft een balkon op het westen, twee slaapkamers en een eigen berging voor de fiets. Vanuit de woonkamer, het balkon en één van de slaapkamers kijk je uit op een groenstrook. In 2016 is het appartement opgeknapt met een nieuwe laminaatvloer en schilderwerk aan de binnenzijde. Het appartement bevindt zich aan het einde van de galerij waardoor je hier rustig woont. Het kleinschalige appartementengebouw staat in de wijk Groot Corlaer, in de buurt van vele voorzieningen: winkels, scholen en sportvoorzieningen. Parkeren kan voor het appartementengebouw en met de auto ben je binnen 5 minuten bij de op- en afrit van de A28.

Appartementengebouw:
Het kleinschalige appartementengebouw heeft een centrale entree van waaruit je met de trap naar de eerste verdieping gaat. Op de begane grond heb je de beschikking over een eigen berging, ideaal voor de fiets.

Appartement:
In de hal zijn de meterkast, de deur naar de woonkamer en een nis voor de kapstok. Je ziet direct dat het appartement netjes is bewoond en een fijne sfeer heeft, mede dankzij de grijze laminaatvloer. Deze vloer ligt in nagenoeg het hele appartement.
Dankzij de grote ramen is de woonkamer een lichte leefruimte. De deur geeft toegang tot het balkon en er is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De laminaatvloer vormt een leuke combinatie met de lambrisering. Naast de woonkamer is de keuken, voorzien van een dubbele wandopstelling met plek voor losse apparatuur. Dit is een prima keuken om mee te starten; vervangen voor een splinternieuwe keuken naar eigen smaak kan altijd nog.
Vanuit de woonkamer is een gang te bereiken met aansluitend twee slaapkamers, de badkamer en de cv-ruimte. De grote slaapkamer is aan de voorzijde van het gebouw en de tweede kamer is geschikt als slaap- of werkkamer. Tussen de slaapkamers bevindt zich de badkamer, voorzien van een raam en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De badkamer is ingedeeld met een douche, toilet en een wastafel.

Vanuit de woonkamer is het balkon van bijna 4,50 meter breed en iets meer dan 1 meter diep te bereiken. Vanaf het balkon kijk je uit op de lage bebouwing en het openbare groen, waar tevens een speelplek is voor kinderen. Dankzij de ligging op het westen geniet je hier volop van de middag- en avondzon.

- Veel wooncomfort dankzij de goede isolatie van het appartementengebouw;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Buitenschilderwerk in 2015 (via de VvE);
- Verwarming en warm water via een cv-ketel met boiler (Agpo, 2000);
- Servicekosten € 133,= per maand.

Service kosten
€ 133 p/m
Onder bod

Bovenwoning