Gaffel 10 Nijkerk

Achter de groene voordeur van Gaffel 10 gaat een superleuke woning verscholen met vier slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, een dakterras en een onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging. Op de begane grond ligt een mooie visgraatvloer, op alle slaapkamers een mooie laminaatvloer en de muren zijn in hippe kleuren geschilderd. Dankzij de goede isolatie heeft de woning energielabel A en dat merk je aan de maandelijkse lasten. De dakopbouw is een goede keuze geweest; hierdoor heeft de woning drie volwaardige verdiepingen.
De Gaffel is een leuke straat vlakbij het Jaagpad met een leuke speeltuin. Met de fiets ben je snel bij een supermarkt, basisschool, kinderopvang of het Corlaer College en met de auto rij je via de Arkemheenweg in korte tijd richting de snelweg A28 (afslag Amersfoort-Vathorst) en de aansluitende snelweg A1. Ook het gezellige centrum van Nijkerk is goed te fietsen; hier kun je winkelen, op het terras zitten en genieten van een goede lunch of avondmaaltijd. Wonen in de Bogen; rustig, kindvriendelijk en dichtbij het groen.

Via de overdekte entree kom je in de lichte hal met aan de rechterzijde de toiletruimte en de meterkast. De wanden in de toiletruimte zijn deels betegeld en de ruimte is ingedeeld met een toilet en een fonteintje. De mooie visgraatvloer trekt direct de aandacht en ligt in de hal en de aansluitende woonkamer.
In de woonkamer hangt een fijne, huiselijke sfeer. De mooie kleuren op de muren vormen een smaakvolle combinatie met de visgraatvloer. Door de grote ramen en de deur naar de tuin valt veel daglicht naar binnen. Onder de trap is een onmisbare berging, onder andere voor de stofzuiger en andere spullen die je uit het zicht wilt bewaren.
Aan de voorzijde is de open keuken met een hoekopstelling voorzien van een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur: een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, oven en een magnetron. Aan de andere zijde is plek voor een mooie koelkast.

Er zijn op deze verdieping drie slaapkamers, allemaal met dezelfde laminaatvloer en strak schilderwerk op de muren en plafonds. Aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer van meer dan 5 meter breed en de kamers aan de achterzijde zijn nu in gebruik als werkkamer en kleedkamer. De overloop vormt de verbinding met de slaapkamers, badkamer, de begane grond en de tweede verdieping.
De badkamer verkeert in een uitstekende staat. De wanden zijn geheel betegeld, inclusief een decoratieve tegelrand. De ruimte is ingedeeld met een douche, een hoge wandradiator, een tweede toilet en een wastafelmeubel.

In 2008 is de prachtige dakopbouw geplaatst. Aan de voorzijde is een groot dakterras welke is gelegen op het zuiden. Verder zijn er een vierde slaapkamer en een grote overloop. Op de overloop staan de wasmachine en droger.
De vierde kamer is groot van formaat en ingericht als logeerkamer. Met een eenvoudige verbouwing kun je op deze verdieping een vijfde slaapkamer realiseren.

De achtertuin biedt zon- en schaduwplekken en heeft een houten berging. De schuttingdelen zijn in een mooie groentint geschilderd, dezelfde kleur als de voordeur. Zie jij jezelf al zitten in deze tuin? Er is ruimte voor twee ligbedden, een tuintafel met 4 stoelen én een loungeset.
De voortuin vraagt weinig onderhoud van de bewoners. Er is een pad naar de voordeur en de rest van de bodem is bedekt met grind.

- De woning is in 2005 gebouwd en de dakopbouw is in 2008 gerealiseerd;
- Het buitenschilderwerk is in 2015 gedaan, de voordeur in 2019 nogmaals;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Agpo, 2005).

Middenwoning
plat dak
bitumineuze dakbedekking

toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel