Frans Kragtstraat 12 NIJKERK

Op zoek naar een hoekwoning met een tuingerichte woonkamer op het zuiden en 3 fijne slaapkamers? Dan wilt u deze woning niet missen. De doorzonwoonkamer is licht en zonnig. De slaapkamers zijn ruim en de nette badkamer heeft een eigentijdse inrichting. De keuken is riant en geeft toegang tot de achtertuin. Ook buiten heeft deze woning veel te bieden met een voortuin, schuur en diepe achtertuin op het zuiden. De woning ligt aan een rustige straat, in een ruim opgezette en groene buurt. Supermarkt en scholen bevinden zich op loopafstand. Ook het station en het gezellige centrum van Nijkerk, met diverse winkels en eetgelegenheden, bevindt zich op loop-/fietsafstand. De ligging nabij uitvalswegen is gunstig waardoor u snel op de A28 of de A1 bent.

Indeling van de woning
Begane grond
U betreedt de woning via de hal met garderobe. De hal geeft toegang tot de betegelde toiletruimte met fontein, de trapopgang en de woonkamer. Dit is een heerlijk licht vertrek door de ramen aan beide zijden. Aan de achterzijde van de woning is het zitgedeelte gesitueerd met een deur die toegang geeft tot de buitenruimte. Halverwege het vertrek bevindt zich een trapkast. Aan de voorzijde van de woning is de eethoek gesitueerd. Aan de eettafel kijkt u uit op de voortuin en de rustige straat. Ook vindt u hier de toegang tot de keuken. De keuken bevindt zich in de uitbouw aan de zijkant van de woning. Het riante vertrek staat in halfopen verbinding met de woonkamer. De keuken is voorzien van ramen aan beide zijden met aan de achterzijde een deur naar de achtertuin. De inrichting bestaat uit een keukenmeubel in hoekopstelling met veel werkruimte en allerhande inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap en oven. De vele kasten en lades voorzien in voldoende opbergruimte.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De mogelijkheid om op de 1e verdieping een
3e slaapkamer te realiseren is aanwezig. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beslaat de gehele breedte van de woning. Een vaste kastenwand biedt veel opbergruimte voor uw garderobe. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een raampartij en nette vloer. De badkamer is geheel betegeld. U vindt er een eigentijdse inrichting, bestaande uit een wastafel in meubel, toilet en douche.

2e verdieping
De voorzolder is voorzien van een dakraam. U vindt er opbergruimte en de cv-installatie (combi-ketel) van het merk Vaillant uit 2011. Ook heeft u er toegang tot de derde slaapkamer. Deze net afgewerkte kamer is voorzien van een dakraam in het schuine plafond met uitzicht op de achtertuin. Verder is vermeldenswaardig dat deze mooie woning is voorzien van gevel-, dak-, vloer- en glasisolatie.

Buiten:
De achtertuin bereikt u via de keuken of de woonkamer. Het is een diepe tuin, gelegen op het zuiden. Grenzend aan de woning bevindt zich een terras. De speelse aanleg bestaat verder uit bestrating afgewisseld met divers beplante borders. Hierdoor ontstaan leuke inkijkjes. In de uiterste hoek is ruimte voor een tweede zitje. Het geheel wordt omzoomd door schuttingen en muur die veel privacy bieden. Naast de keuken bevindt zich de toegang tot de voorzijde van de woning. De voortuin is grotendeels bestraat, met uitsparing van enkele borders. Ook bevindt zich hier de stenen schuur die aan de woning is vast gebouwd. U stalt er bijvoorbeeld uw fiets of tuingereedschap.

Bijzonderheden
• Hoekwoning
• 3 slaapkamers
• Zonnige doorzonwoonkamer