Deze woning is onder bod

Doornsteeg 6 Nijkerk

Onder bod

Wakker worden van fluitende vogeltjes en ruisende bomen, met uitzicht over uitgestrekte landerijen; wie wil dat niet? Het klinkt als een droom, maar het is mogelijk in deze charmante woonboerderij aan de rand van Nijkerk. Met vijf slaapkamers, twee badkamers en een grote vrijstaande garage op een royaal erf, is deze woning een ideaal plekje voor gezinnen in de groei, of kopers die behoefte hebben aan nét wat meer rust en ruimte. Dankzij de goede staat van onderhoud, hoeft er niet veel te gebeuren om van dit huis een echt ‘thuis’ te maken! Woning wordt ingepast in de nieuwbouwwoonwijk “Doornsteeg fase III”.
De woning ligt aan de rand van Nijkerk, aan een doodlopend klinkerstraatje. Omdat er geen doorgaand verkeer is, heb je alle privacy en geniet je hier heerlijk rustig van het buitenleven. Maar toch zijn alle dagelijkse voorzieningen op deze locatie binnen handbereik! In vijf minuten fiets je naar de dichtstbijzijnde supermarkt en binnen tien minuten fietsen sta je in het gezellige centrum van Nijkerk. Daar vind je diverse horeca- en sportgelegenheden, scholen en winkels. De woning ligt gunstig ten opzichte van de A28, A1 en de N301, waardoor je zo op weg bent richting Amersfoort, Harderwijk en de Randstad.

Indeling van de woning
Begane grond
Entree in ruime hal. Wat gelijk opvalt is de stijlvolle trapopgang met bordes naar de eerste verdieping. In de hal bevindt zich een ruime garderobe, de meterkast en een moderne toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Ook gaat er een trap naar de kelder. Vanuit de hal heb je toegang tot een ruime gelijkvloerse werk- of slaapkamer (ca. 12m²) met handige inbouwkast en aangrenzende en suite badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. Terug in de hal loop je door naar de ruime woonkamer met open haard en openslaande tuindeuren. Van hieruit heb je prachtig zicht op de achtertuin! Er is voldoende ruimte voor een riante zithoek en een aparte eethoek. In het eetgedeelte is een schuifpui naar de tuin, waardoor je ook eenvoudig buiten kunt tafelen! Door de L-vorm van deze ruimte, loopt het vertrek om de hoek over in de open keuken in moderne, landelijke stijl. De keuken heeft een ontbijtbar en beschikt over alle hedendaagse inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst een handig washok met aansluitingen voor witgoedapparatuur en de cv-ketel. De vloer van de woonkamer en de hal is voorzien van nette, lichte plavuizen.
1e verdieping
Op de eerste verdieping heb je via de ruime overloop toegang tot vier slaapkamers van ongeveer gelijke grootte (ca. 10 à 11m²). Dankzij het schuine dak en de zichtbare dakbalken, hebben deze kamers een knus, landelijk karakter. Ze beschikken ook alle vier over handige bergkasten onder de schuine wand. Op deze verdieping bevindt zich ook een moderne tweede badkamer met tweede toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

Kelder:
De woning beschikt onder de begane grond over een royale kelder. Je vindt hier veel schapruimte om producten koel en donker te bewaren.
Garage:
Op het erf bevindt zich ook nog een losstaande garage (ca. 105m²) met ruimte voor twee auto’s en fietsenberging. De garage heeft ook een ruime vliering en overkapping. Dit is de ideale plek om lekker te klussen, of creatieve hobby’s verder uit te breiden!

Buiten:
De woning ligt in alle vrijheid op een royaal en relatief onderhoudsvriendelijk erf. Je ervaart hierdoor maximale privacy. Het geheel is keurig onderhouden en ademt een sfeer van rust. Er zijn meerdere zitjes om de woning en bij de garage aangelegd, zodat je op elk moment van de dag en in elk weertype van het buitenleven kunt genieten. Voor (klein)kinderen is dit een heerlijke veilige plek om te spelen. Bent u enthousiast geworden? Kom van vooral een kijkje nemen bij deze unieke en keurig onderhouden woning! Wij leiden u graag rond!

Bijzonderheden
• Charmante woonboerderij
• Woonoppervlak: 149m²
• Bouwjaar: 1986