De Ruyterstraat 53 NIJKERK

**Gezien de enorme belangstelling voor deze woning kunnen wij geen bezichtigingsaanvragen meer inplannen**

Zoekt u een goed onderhouden hoekwoning met een prachtige open keuken en een tuin met veranda? Dan zou dit weleens uw droomhuis kunnen zijn! De woning beschikt over een doorzonwoonkamer met allesbrander en openslaande tuindeuren. De strakke, moderne open keuken is een echte eyecatcher. Drie slaapkamers en een moderne badkamer bieden volop wooncomfort aan het hele gezin. Met een oprit, zonnepanelen, achtertuin op het zuidwesten en berging, vervult dit huis heel veel woonwensen. De woning is gelegen in een rustige straat, op loopafstand van het gezellige centrum van Nijkerk, met allerhande winkels en voorzieningen. De woning is gelegen nabij uitvalsweg N301 waardoor u snel de A28 bereikt.

Indeling van de woning

U betreedt de woning via de hal met garderobe en toegang tot de toiletruimte met fontein, trapopgang en de woonkamer. De woonkamer is ruim en beschikt over ramen aan beide zijden. Gelegen op het oosten, is de kamer vroeg op de dag aangenaam licht. De strakke moderne afwerking van de vloer, wanden en het plafond vormen een prettig geheel. Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd en biedt plaats aan het hele gezin. Middelpunt wordt gevormd door de charmante allesbrander. Aan de tuinzijde bevindt zich de eethoek met aangrenzend de open keuken. De eethoek biedt plaats aan een eettafel voor zeker zes personen. Openslaande tuindeuren bieden toegang tot de achtertuin. Eyecatcher van dit vertrek is de prachtige open keuken welke in 2020 is uitgebouwd. Het plafond is voorzien van subtiele inbouwspots. De inrichting bestaat uit een kookeiland en een keukenmeubel tegen de wand. Het kookeiland biedt plaats aan twee barzitjes waar u bijvoorbeeld ’s ochtends heerlijk kunt ontbijten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat met geïntegreerde afzuigmodule, hoogwaardige combi-oven (uit 2020, van een A-merk), koelkast en vaatwasser. De vloer van de uitbouw is voorzien van vloerverwarming. U vindt er de cv-installatie van het merk Remeha Avanta uit 2019 en een vaste kast die opbergruimte biedt.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer, een raampartij en inzethorren. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een screen. Gelegen op het zuidwesten is dit een zonnig vertrek. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De derde slaapkamer ligt eveneens heerlijk rustig aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een designradiator, inloopdouche, wastafel, spiegelkast en toilet. De woning is geheel geïsoleerd en is voorzien van zonnepanelen (2019). Het schilderwerk buiten is in 2020/2021 gedaan.

Buiten:
De grote voortuin schept een prettige afstand tussen de straat en de woning. De inrichting bestaat uit sierbestrating met grind en enkele sierbomen. Naast de woning bevindt zich de oprit. De achtertuin is zuidwestelijk gelegen en daardoor zonnig. De onderhoudsvriendelijke inrichting bestaat hoofdzakelijk uit bestrating, waardoor een riant terras mogelijk is. De bestrating wordt afgewisseld door enkele heesters en andere sierbeplanting. Achter in de tuin bevindt zich de eveneens riante veranda met houten berging. Door de overkapping kunt u hier met vrienden of familie beschut genieten van het buitenzijn. De berging is ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw fiets of tuinmeubilair.

Bijzonderheden
• Hoekwoning
• 3 slaapkamers
• Moderne, uitgebouwde keuken