De Haarstraat 16 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

In een rustige eenrichtingsstraat ten westen van het centrum staat deze keurig onderhouden hoekwoning met een groot bijgebouw met een kelder én een bergzolder; ideaal voor de hobbyist. De woning heeft een aangebouwde bijkeuken, drie slaapkamers en de mogelijkheid voor een dakopbouw voor meer (slaap)ruimte.
De ligging is prettig; vlakbij het centrum, een bushalte en de sportverenigingen bij de Watergoorweg. Lopend naar je favoriete restaurant, naar de bakker voor vers brood en naar de basisschool; het is allemaal binnen handbereik. Nijkerk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A28 en een eigen treinstation met goede verbindingen richting Amersfoort/Utrecht en Harderwijk/Zwolle. Watersportmogelijkheden zijn vlakbij evenals prachtige natuur met mooie schilderachtige dorpjes.

De woning heeft een ruime hal met een houten vloer, een bergkast onder de trap en een deur naar de nette toiletruimte. De trap is bekleed met tapijt en de wanden in de toiletruimte zijn geheel betegeld.
In de woonkamer voel je direct de juiste sfeer. De schouw met wandtegels en allesbrander is het middelpunt en de grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval. In de woonkamer ligt dezelfde houten vloer als in de hal en er is een open verbinding met de keuken. De hoekopstelling heeft diverse onder- en bovenkasten en alle apparatuur is netjes ingebouwd: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een vriezer.
Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken met ruimte voor de wasmachine, droger en een combimagnetron/oven. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en er is een deur naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een slimme indeling met een nis voor de garderobekast en de twee andere kamers zijn ingericht als leuke kinderkamers met een vaste garderobekast. Op de overloop en in de slaapkamers ligt hetzelfde tapijt als op de trap.
De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafelmeubel. Het raam zorgt voor lichtinval en de wanden zijn geheel betegeld in een warme kleur.

Zolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Zoals de naastgelegen woning laat zien is het mogelijk om met een dakopbouw een volwaardige verdieping te realiseren.

Bijgebouw:
In de achtertuin staat een groot, multifunctioneel bijgebouw met een overkapping, kelder en een bergzolder. Aan de voorzijde zijn een grote poort en een deur die toegang bieden tot deze perfecte klus-/hobbyruimte.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating, plantvakken bedekt met grind en een drietal bolvormige bomen. Links van de woning is een breed pad naar de houten poort die toegang geeft tot de achtertuin. Ook voor de achtertuin heb je geen groene vingers nodig. Deze is geheel bestraat en heeft erfafscheiding van metselwerk, deels gecombineerd met houten schuttingen. De ligging is op het westen waardoor je nagenoeg de hele dag van de zon kunt genieten.

- Woonkamer met schouw, rookkanaal en allesbrander;
- Mogelijkheid voor een dakopbouw;
- Eigen achterom;
- Multifunctioneel bijgebouw met kelder en zolder.

Verkocht onder voorbehoud

Eengezinswoning