Bremlaan 4 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Ben je op zoek naar een ruime woning met vijf slaapkamers, een luxe badkamer met inloopdouche en een woonkamer met open keuken met een geweldig sfeer? Deze woning aan de Bremlaan is aan de binnenzijde geheel gemoderniseerd en heeft een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. De woning staat in een rustig hofje aan de Bremlaan; een heerlijke plek om te wonen.
De woning staat in de wijk Strijland op 500 meter lopen van een kindcentrum waar kinderopvang, peuterspeelzaal, basisschool en buitenschoolse opvang onder één dak gevestigd zijn. In de wijk zijn nog meer basisscholen, een supermarkt en sporthal Strijland. Met de bus of fiets ben je snel in het centrum of op het treinstation; ook heb je via de N301 een goede verbinding met de A28 en de A1.
Kom binnen in de hal van deze gezellige, goed onderhouden woning. Rechts in de hal is de toiletruimte (2015) voorzien van muurverwarming, een wandcloset en een fonteintje. Onder de trap naar de eerste verdieping is een diepe bergkast met de vernieuwde groepenkast. De paneeldeuren, brede laminaatvloer en de gestucte muren zorgen voor een hal met de juiste sfeer. Zie jij jezelf hier al wonen?
De woonkamer is een lichte leefruimte met een groot raam aan de voorzijde en een brede schuifpui naar de achtertuin. Vanaf de bank kijk je uit naar het openbare groen van het hofje en aan de achterzijde is plek voor een (servies)kast en een grote eettafel. Dit is een woonkamer waar je zonder noodzakelijke verbouwing kunt gaan genieten…
Via het eetgedeelte is de halfopen keuken te bereiken met een U-opstelling voorzien van een stoer werkblad, veel bergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser(2019), koelkast, vriezer, een 300° heteluchtoven en een combioven. Dit is dé plek voor de kookliefhebber!

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Een van de slaapkamers is ingericht als fotostudio en heeft een kastenwand met meerdere bergkasten. Verder zijn op deze verdieping de hoofdslaapkamer en een slaapkamer ingericht als werkkamer. Alle kamers hebben een laminaatvloer en veel lichtinval door de grote ramen.
De moderne badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met regendouche, een tweede toilet, hoge wandradiator en een wastafelmeubel met twee lades, twee kranen en een grote verwarmde spiegel met inbouwverlichting. De mooie kleurencombinatie van de wand- en vloertegels zorgen voor een badkamer met een moderne uitstraling. Leuk details zijn de nisjes met verlichting in de douche, boven het toilet en naast de wastafel.

Onder het schuine dak is verrassend veel ruimte; een overloop, twee mooie slaapkamers en bergruimte in de schuinten van het dak. Op de overloop hangt de cv-ketel en zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel en de kamer aan de achterzijde een groot dakraam. Beide kamers bieden genoeg ruimte voor een bed, bureau en een lage kast.

De voortuin is ingedeeld met bestrating, kunstgras en een tweetal borders met diverse beplanting. Boven de voordeur is een overkapping en de zonwering boven het woonkamerraam zorgt voor schaduw op het terras en in de woonkamer.
Net als de voortuin vraagt de achtertuin weinig onderhoud. Er zijn twee terrassen, kunstgras en de verhoogde plantenbakken zijn leuk aangeplant. Achter in de tuin zijn de stenen (fietsen)berging en de houten poort naar de gemeenschappelijke achterom.

- De platte dakbedekking van de berging is in 2015 vervangen;
- Het buitenschilderwerk is in 2018 gedaan, de kozijnen van de dakkapel in 2020;
- Houten kozijnen, deels voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha Avanta, 2005);
- De dakkapel is in 2000 geplaatst;
- Keuken vernieuwd in 2012, de badkamer en toiletruimte in 2015;
- De schuifpui in de woonkamer is in 1998 geplaatst;
- Doorvoer t.b.v. open haard aanwezig, maar dichtgesmeerd;
- Energielabel D.

Verkocht onder voorbehoud

Tussenwoning
zadeldak