Bremlaan 19 Nijkerk

Vraagprijs € 295.000 k.k.

Deze goed onderhouden woning in Strijland heeft maar liefst 5 slaapkamers, een mooie badkamer met ligbad, luxe keuken en een lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin. Geniet op het grote terras in de achtertuin van de zon en de voortuin is de plek om van de ochtendzon te genieten. Dit is een woning waar je zonder verbouwing kunt gaan genieten en waar je in de berging ruim voldoende plek hebt voor de (race)fiets, mountainbike en je werkbank met gereedschap.
De woning staat in de wijk Strijland op 500 meter lopen van een kindcentrum waar kinderopvang, peuterspeelzaal, basisschool en buitenschoolse opvang onder één dak gevestigd zijn. In de wijk zijn nog meer basisscholen, een supermarkt en sporthal Strijland. Met de bus of fiets ben je snel in het centrum of op het treinstation; ook heb je via de N301 een goede verbinding met de A28 en de A1.

In de hal zie je direct dat deze woning zeer netjes is bewoond; er ligt een nette laminaatvloer, de wanden en plafonds zijn in een lichte kleur geschilderd en de trap is bekleed met donkergrijs tapijt. Vanuit de hal zijn de vernieuwde toiletruimte met fonteintje, meterkast en een diepe bergkast te bereiken.
Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel sfeer en lichtinval in de woonkamer. Aan de voorzijde is de ruime zithoek waar je kijkt naar de diepe voortuin en de rustige straat. Familie en vrienden kunnen op bezoek komen want aan de kant van de keuken is plek voor een lange eettafel. De schuifpui zorgt voor tuincontact en er is ruimte genoeg voor een werk- of speelplek.
Kookliefhebbers zullen genieten van de sfeer in de halfopen keuken, voorzien van een U-vormig hardstenen werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combioven en een vaatwasser. De brede lades, diverse kasten, de mooie wandtegels en inbouwverlichting maken de keuken helemaal af.

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De masterbedroom aan de voorzijde heeft een wastafel en aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers. Op alle slaapkamers en de overloop ligt een mooie laminaatvloer.
De vernieuwde badkamer is ingedeeld met een ligbad/douchecombinatie, een tweede toilet, een hoge wandkast en een wastafelmeubel. Het verlaagde plafond heeft inbouwverlichting en zowel de wanden als de vloer zijn betegeld in een groot formaat tegel.

Via een vaste rap kom je op de overloop met een groot dakraam, laminaatvloer en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers op deze verdieping waarvan een met een dakkapel en een wastafel.

Strakke lijnen en niveauverschillen maken de achtertuin tot een fijne buitenruimte. Direct achter de woning is een groot terras, deels omrand met verhoogde borders voorzien van diverse beplanting. Houten schuttingen zorgen voor privacy en achter in de tuin staat een meer dan 6 meter brede berging met een schuifdeur naar de achtergelegen steeg. De ligging van de tuin is op het westen waardoor je volop van de middag- en avondzon kunt genieten.
De voortuin heeft een grasveldje, een terras met ochtendzon en een halfhoge omheining met een poortje naar de openbare weg.

- De woning heeft dakisolatie en energielabel C;
- Houten kozijnen, deels voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Smartline, 2008);
- Recent gelegde laminaatvloeren op de begane grond (2019) en eerste verdieping (2018);
- Maar liefst vijf slaapkamers.

Beschikbaar

Eengezinswoning
zadeldak

wastafel, douche, toilet, ligbad