Bremlaan 18 Nijkerk

Deze goed onderhouden hoekwoning met garage heeft 5 slaapkamers, een luxe badkamer en een gezellige halfopen keuken met eetbar. Van top tot teen voel je de sfeer. In de tuin zijn er diverse plekken om te zitten; onder het overdekte terras, in de zon en in de schaduw. De woning staat op de hoek van de Bremlaan in de wijk Strijland. Op nog geen 500 meter lopen bevindt zich een kindcentrum waar kinderopvang, peuterspeelzaal, basisschool en buitenschoolse opvang onder één dak zijn gevestigd. In de wijk zijn nog meer basisscholen, een supermarkt en sporthal Strijland. Met de bus of fiets ben je snel in het centrum of op het treinstation; ook heb je via de N301 een goede verbinding met de A28 en de A1.

Dankzij de erker en de overdekte entree heeft de woning een mooie uitstraling gekregen. Rechts in de hal zijn de toiletruimte met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en een praktische bergkast. Aan de linkerzijde zijn de garderobe en de deur naar de woonkamer. De diagonaal gelegde plavuizen maken de hal optisch groter en het plafond is voorzien van inbouwverlichting. In de ruime, lichte woonkamer voel jij jezelf direct thuis. De erker aan de zonnige zuidzijde, de houten vloer in blokmotie en de mooie kleuren op de muren zorgen samen met het grote raam in de zijgevel voor de juiste sfeer. Aan de voorzijde is ruimte voor een ruime zithoek en vanaf de eettafel kijk je naar de achtertuin. De muur tussen de woonkamer en keuken is grotendeels verwijderd en is er een leuke (eet)bar gemaakt. Het raam en de deur in de keuken zorgen voor een lichte ruimte en de hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De plavuizen vloer met vloerverwarming, het houten blad van de (eet)bar en het schoonmetselwerk met eikenhouten balk geven de keuken een geheel eigen sfeer. Links van de woning is de aangebouwde overkapping, momenteel in gebruik als overdekt terras. De achtertuin biedt diverse plekken om buiten te zitten; in de schaduw, zon en beschut onder het overdekte terras. De groenblijvende haag en de planten in de borders maken de tuin tot een mooie buitenruimte.

Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Op alle slaapkamers ligt een nette laminaatvloer. De afwerking van de wanden en plafonds is prima; een goede basis om jouw eigen wensen te vervullen. De badkamer is recent vernieuwd en heeft een luxe uitstraling. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en is ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet, wandradiator en een wastafelmeubel met twee natuurstenen wastafels, een spiegel, twee lades en een hoge bergkast.

Dankzij de dakkapel is de ruimte op de tweede verdieping aanzienlijk vergroot. Via een vaste trap kom je op de overloop, voorzien van een dakraam aan de achterzijde van de woning. Hier hangt de cv-ketel en zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aansluitend bevinden zich de vierde en vijfde slaapkamer, waarvan de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een grote dakkapel. Op de overloop ligt laminaat en in beide slaapkamers tapijt in een lichte kleur.

De woning heeft een goed onderhouden voor-, zij- en achtertuin. In de voor- en zijtuin zie je een lage haag en diverse planten welke deels groenblijvend zijn. Achter in de tuin staat de stenen garage met een sectionaaldeur aan de voorzijde en een deur naar de tuin. Dit is een prima plek voor de fiets, motor en auto; eventueel gecombineerd met hobby- en opslagruimte.

- 11 zonnepanelen aan de voorzijde;
- Vijf slaapkamers;
- Garage met een oprit op eigen terrein;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel;
- Mooie hoekligging met veel privacy.

Hoekwoning met garage

vloerverwarming, inloopdouche, wastafelmeubel, dubbele wastafel, toilet
zonnepanelen, glasvezel kabel, mechanische ventilatie

Klasse C