Bremlaan 16 Nijkerk

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Op de hoek van de Bremlaan staat deze goed onderhouden hoekwoning met een uitbouw aan de rechterzijde, een tuin op het zuiden en een vrijstaande garage met oprit. Dankzij de dubbele dakkapel heeft de woning boven veel ruimte, zo zijn er vier (mogelijk vijf) slaapkamers en een moderne badkamer. De woonkamer met houten vloer en inbouwhaard heeft veel sfeer en de achtertuin heeft een uitstekende zonligging.
De woning staat in de wijk Strijland op 500 meter lopen van een kindcentrum waar kinderopvang, peuterspeelzaal, basisschool en buitenschoolse opvang onder één dak gevestigd zijn. In de wijk zijn nog meer basisscholen, een supermarkt en sporthal Strijland. Met de bus of fiets ben je snel in het centrum of op het treinstation; ook heb je via de N301 een goede verbinding met de A28 en de A1.

Via de mooie voortuin loop je naar de voordeur van deze verrassend ruime woning. Rechts in de hal zijn de vernieuwde toiletruimte met fonteintje, de beklede trap naar de eerste verdieping en een praktische bergkast. De kleur van de houten wand komt terug bij de trap en de houten vloer is doorgelegd in de woonkamer.
De woonkamer heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde, een strakke schouw met inbouwhaard en een halfopen verbinding met de eetkamer. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met schuurwerk. De eetkamer heeft een marmeren vloer, een groot raam aan de tuinzijde en een deur naar het portaal van waaruit de achtertuin te bereiken is.
In de eetkamer is een brede doorgang naar de aangebouwde keuken, voorzien van een U-opstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, een koelkast en een magnetron.
Aan bergruimte geen gebrek. Rechts van de woning is een berging aangebouwd, te bereiken vanuit de achtertuin. In de hoek van de achtertuin staat de vrijstaande garage. In de garage is een vaste trap naar de bergzolder.

Vanaf de overloop zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer; de andere kamers zijn nu in gebruik als slaapkamer en werkkamer. Op alle slaapkamers ligt een laminaatvloer.
De moderne badkamer is ingedeeld met een zeer ruime inloopdouche, een tweede toilet, wandradiator, bergkast met spiegel en een dubbele wastafel.

Dankzij de dubbele dakkapel is de ruimte op de tweede verdieping aanzienlijk vergroot. Vanaf de overloop heb je toegang tot een zeer ruime slaapkamer welke eenvoudig te splitsen is in twee kamers. Ook is er een werkkamer met een groot dakraam. Op de overloop staan de wasmachine en droger, in de schuinten van het dak is veel praktische bergruimte en de slaapkamer heeft een wastafel.

De woning heeft een onderhoudsvriendelijke voortuin met planten en struiken in diverse kleuren en vormen. Achter de houten schuttingen is de zijtuin, ingedeeld met een berging en de uitbouw met de keuken.
In de achtertuin kun je volop genieten van de zon, deze ligt namelijk op het zuiden. De tuin is grotendeels bestraat waardoor je meerdere zitjes kunt creëren. De borders zijn beplant met diverse struiken en planten, omringd door grind waardoor onkruid weinig kans krijgt. Voor de garage is parkeergelegenheid op eigen terrein.

- De spouwmuren en het dak zijn nageïsoleerd, ook is de begane grondvloer geïsoleerd;
- De golfplaten op het dak van de berging zijn in 2013 aangebracht;
- De kunststof dakkapellen zijn in 2011 geplaatst;
- Het buitenschilderwerk is in 2016 gedaan;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Trendline HRE25, 2019);
- Energielabel B.

Verkocht onder voorbehoud

Hoekwoning met garage
zadeldak