Aardbeivlinder 21 Nijkerk

Vraagprijs € 349.500 k.k.

In woonwijk De Terrassen staat de unieke hoekwoning, tot in perfectie afgewerkt met luxe materialen. Er zijn drie slaapkamers, twee luxe badkamers, een ruime woonkamer met prachtige eetkeuken en het grote bijgebouw is ingericht als fitnessruimte. Droom je van een woning waar je kunt genieten van een ligbad met whirlpool en een infraroodsauna? Zoek je een plek om wonen met werken te combineren? Dan is de Aardbeivlinder 21 jouw woning…
Woonwijk de Terrassen is een recent gebouwde, kindvriendelijke woonwijk met veel openbaar groen, openbare parkeergelegenheid en speelgelegenheid voor de kinderen. Op loopafstand zijn diverse voorzieningen waaronder een supermarkt, basisschool en kinderopvang. Met 10 minuten fietsen ben je in het centrum en bij het treinstation. Nijkerk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A28.

De hal heeft de juiste uitstraling dankzij de lichte laminaatvloer, de paneeldeuren en de mooie afwerking van de wanden. Links in de hal zijn de meterkast, de luxe toiletruimte met natuurstenen fonteintje en de stijlvolle trap naar de eerste verdieping.
De woonkamer met open keuken lijkt zo uit een woonmagazine te komen. Aan de voorzijde is de eetkeuken met openslaande deuren naar de voortuin en aan de achterzijde is de ruime zitkamer. Via een schuifpui is de achtertuin te bereiken en onder de trap is een praktische bergkast. De laminaatvloer, inbouwverlichting, de gashaard en de wand van steigerhout maken deze woonkamer tot een plek om iedere minuut van te genieten.
De keuken heeft een luxe hoekopstelling met een eetbar, een stoer werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven, een koelkast en een vriezer. Dit is een droomkeuken en wellicht sta jij hier binnenkort wel te koken!

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en twee badkamers. Beide slaapkamers hebben een groot dakraam in het schuine dakvlak en een laminaatvloer. Een van de kamers is in gebruik als kleedkamer, de andere kamer is de masterbedroom met een vaste (garderobe)kast.
Vanuit de masterbedroom is de eerste badkamer van vijfsterrenkwaliteit te bereiken. Hier geniet je van het ligbad met whirlpool en de infraroodsauna; ook is hier een wastafelmeubel met een spiegelkast. Dankzij de mooie kleurencombinatie en het gebruik van natuursteen is dit een badkamer die je eerder verwacht in een luxe hotel.
De tweede badkamer is vanaf de overloop te bereiken en is ingedeeld met een (regen)douche, toilet en een wastafelmeubel met een waskom. Mooie wand- en vloertegels, de spiegel met indirecte verlichting en de luxe materialen maken deze badkamer tot een blikvanger. Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Op de bovenste verdieping zijn een overloop, berging en de derde slaapkamer. Op de overloop hangt de cv-ketel en is plek voor de wasapparatuur. De derde slaapkamer heeft een dakraam aan de achterzijde, zicht tot in de nok en een mooie laminaatvloer.

Bijgebouwen:
In de achtertuin staat een grote, geïsoleerde berging van circa 18m2. Deze berging is ingericht als fitnessruimte en heeft alle benodigde voorzieningen: elektra, vloerverwarming en airconditioning. Deze ruimte leent zich ook goed als kantoor, praktijkruimte of studio.
Aan de woning is een houten berging gebouwd met ruimte voor de fiets en de tuinkussens. Dankzij de overkapping aan de voorzijde kun je droog lopen van en naar de woning.

De voor- en zijtuin zijn grotendeels bestraat met betonstenen in een leuk patroon. Aan de randen van het perceel groeit een lage haag en aan de linkerkant staan twee grote buxusstruiken. De woning heeft een eigen achterom naar de achtertuin. Deze tuin is deels bestraat en er ligt een stuk kunstgras. De erfafscheiding bestaat uit houten schuttingen en gemetselde pilaren hetgeen de sfeer verhoogt. De ligging is op het noorden en toch heb je volop zon.

- De woning heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Hardhouten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Intergas Kompakt HRE, 2012);
- Het grote bijgebouw is uit 2013, de houten berging uit 2014;
- Drie slaapkamers en twee zeer luxe badkamers;
- Ruime woonkamer met luxe eetkeuken;
- Van top tot teen perfect afgewerkt.

Beschikbaar

Hoekwoning
dwarskap
Keurmerken